Banjaluka

Dobojka osumnjičena da je pokrala ženu na ulici u Banjaluci

BANJALUKA – Dobojka Šefika H. uhapšena je juče u Banjaluci zbog sumnje da je ukrala novac od žene u centru grada, rekli su u Policijskoj upravi Banjaluka.

Lažni pijani policajac zaustavljao u Banjaluci

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su u tom gradu muškarca čiji su inicijali D.D. zbog sumnje da se lažno predstavljao kao inspektor policije.

Bez struje osam banjalučkih naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 10 časova biti dijelovi naselja Ledenice i Racune, a od osam do 16 dio naselja Kola-Vukliševići.

Otkrivena bista Nikole Koljevića u Banjaluci

BANJALUKA - Bista profesora Nikole Koljevića, nekadašnjeg potpredsjednika Republike Srpske i jednog od osnivača SDS-a, otkrivena je danas u parku ispred zgrade Narodnog pozorišta u Banjaluci, u prisustvu najviših zvaničnika Srpske.

Počela gradnja igrališta na Laušu

BANJALUKA - Najmlađi stanovnici banjalučćkog naselja Laua uskoro bi trebalo da dobiju igralište na lokaciji u Karađorđevoj broj 69, u bloku stambenih objekata u blizini novoizgrađenog kružnog toka kod restorana "Sirano".

Hapšenje u Banjaluci zbog krađe

BANJALUKA - Policija u Banjaluci uhapsila je A.V.na području ovog grada, za kojim je bila raspisana centralna potjernica drugog organa, saopšteno je iz banjalučke policije.

Srećni dobitnik osvojio putovanje za dvoje u čarobnu Moskvu

Sberbank Banjaluka je u oktobru u saradnji sa kompanijom Mastercard organizovala veliku nagradnu igru, a glavna nagrada je putovanje za dvoje u čarobnu Moskvu.

Oživljeno sjećanje na Marijana Beneša i šampionski nokaut

Manifestacija "Šampionski nokaut" u znak sjećanja na legendarnog boksera Marijana Beneša i nokaut kojim je postao profesionalni prvak Evrope održana je večeras u dvorani "Borik" u Banjaluci.

Protiv sezonskog gripa 2.000 besplatnih vakcina u Banjaluci

BANJALUKA - U ambulantama porodične medicine Doma zdravlja Banjaluka počela je besplatna vakcinacija protiv sezonskog gripa, a ove godine Institut za javno zdravstvo Republike Srpske za ove ambulante obezbijedio je 2.000 besplatnih doza vakcina.

Muzika iz kultnih filmova razgalila duše Banjalučana

BANJALUKA - Koncert pod nazivom "Cinema & Music" renomiranog italijanskog ansambla "Nino Rota" održan je u utorak uveče u velikoj koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor. Kvartet koji čine Rosa Sorice (sopran), Giannina Guazzaroni (violina), Federica Torbidoni (flauta) i Deborah Vico (klavir), pred banjalučkom publikom izveo je numere iz kultnih filmskih ostvarenja kao što su "Kum", "Forest Gamp", "Titanik", "Bioskop Paradizo".

Najčitanije