Banjaluka

Samohranoj majci iz Banjaluke potreban novac za operaciju

Danijeli Erceg iz Banjaluke, samohranoj majci dvoje djece, potrebno je 6.500 KM za operaciju koja bi trebalo da se obavi za maskimalno 10 dana.

Uhapšen osumnjičeni za pljačku kladionice u Banjaluci

BANJALUKA – Banjalučka policija juče je identifikovala i uhapsila B.K. zbog sumnje da je dan ranije opljačkao sportsku kladionicu u Banjaluci.

Crni oblaci i jak vjetar u Banjaluci

BANJALUKA - U popodnevnim časovima u Banjaluci je duvao jak vjetar dok je kiša propadavala u intervalima.

Radojičić kandidat za gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA - Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke i visoki funkcioner SNSD-a biće kandidat za prvog čovjeka Banjaluke i na predstojećim lokalnim izborima u BiH.

Banjaluka podržava "Ponosne kartice", popusti za porodice sa troje i više djece

BANJALUKA - Grad Banjaluka podržaće projekat "Ponosna kartica 2020 – cijena minus za 3+" koji je namijenjen porodicama sa troje i više djece, izjavio je danas Neven Stanić, načelnik Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku.

U Banjaluci oduzeto oko 350 grama marihuane

BANJALUKA – Banjalučka policija je prije dva dana uhapsila F.V. zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet i opojnih droga.

Počela sanacija mosta u Bočcu

BANJALUKA - U okviru investicionog održavanja mostova, počela je sanacija mosta preko Vrbasa u Bočcu, na pravcu prema hidroelektrani, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Na banjalučkom vrtiću "Bambi" biće oslikan mural

BANJALUKA - U okviru obilježavanja Svjetskog dana zaštite životne sredine, 5. juna na vrtiću "Bambi" biće oslikan mural, posvećen biodiverzitetu, saopšteno je iz Gradske uprave.

Oko 2.200 poslovnih subjekata u Banjaluci prijavilo se za subvencije

BANJALUKA - Oko 2.200 poslovnih subjekata sa područja Banjaluke prijavilo se za olakšice i subvencije, u okviru prvog paketa pomoći preduzećima pogođenim epidemijom virusa korona, vrijednog blizu 3,5 miliona KM.

Banjaluka povećala izdvajanja za sufinansiranje vantjelesne oplodnje

BANJALUKA - Grad Banja Luka objavio je danas javni konkurs za dodjelu jednokratne novčane pomoći za sufinansiranje troškova jednog postupka vantjelesne oplodnje. Za ovu podršku bračnim parovima iz gradskog budžeta biće izdvojeno 100.000 KM, s tim da će pojedinačni iznos za sufinansiranje procesa vantjelesne oplodnje, umjesto dosadašnjih 2.500 KM, biti povećan na 4.000 KM.

Najčitanije