Bazen

Osamnaestogodišnjak se utopio u bazenu u Derventi

DERVENTA - Osamnaestogodišnji D.K sa područja opštine Petrovac preminuo je juče nakon što je upao u vodu u bazenima "Olimp" u Derventi.

Besplatni treninzi na bazenu

TREBINJE - Na bazenu "Banje" u Trebinju tri puta sedmično se održavaju besplatni treninzi za djecu uzrasta od šest do 10 godina, koji su prošle školske godine pohađali "Školu sporta", rekao je Srni generalni sekretar Sportskog društva "Leotar" Velibor Brnjoš.

Poginuo dok je ugrađivao ukrasnu lajsnu u bazenu

LAKTAŠI - Dvadesetdvogodišnji Cazinjanin Mirsad Redžić, radnik firme "DOO Vodovel bazeni" iz Cazina, poginuo je na jednoj privatnoj vikendici u Donjim Kadinjanima, kod Laktaša.

Nesreća u Laktašima: Poginuo praveći bazen

BANJALUKA - M.R. (22), radnik firme “DOO Vodovel bazeni” iz Cazina, juče je smrtno stradao na vikendici u mjestu Donji Kadinjani, opština Laktaši.

Remont zatvorio bazen

BANJALUKA - Gradski olimpijski bazen (GOB) neće raditi do 19. avgusta zbog redovog godišnjeg remonta.

Ukrali ajkulu iz bazena i iznijeli je u kolicima za bebe

Tri osobe ukrale su iz Akvarijuma u San Antoniju u Teksasu ajkulu, koja je plivala u manjem bazenu, umotali je u ćebe, ubacili u kolica za bebe i jednostavno napustili zgradu.

Uhapšen vlasnik hotela u čijem se bazenu utopio dječak iz Kladnja

BEOGRAD/JAGODINA - Uhapšen je Vladica Vasić (31), vlasnik hotela "Alfa" u Končarevu kod Jagodine u čijem bazenu se 17. jula utopio četrnaestogodišnji dječak iz Kladnja, a ostalim osumnjičenima je određena mjera nenapuštanja stana.

Učenik iz BiH se udavio u bazenu u Jagodini

BEOGRAD -- U bazenu hotela “Alfa” u okolini Jagodine sinoć oko 22 sata udavio se dječak H. R. (14) iz Tuzle, saznaje "Blic".

Kišno ljeto potapa sezonu na bazenima

BANJALUKA, DOBOJ - Ovogodišnje kišno ljeto, bez vrućina, značajno je smanjilo broj kupača na gradskim bazenima širom RS, zbog čega će biti u velikim gubicima, kažu oni koji njima upravljaju.

Najbolji osnovci dobili sezonske karte za "Aguanu"

BANJALUKA - Najbolji učenici iz osnovnih škola, njih 29, dobili su danas sezonske ulaznice za bazene vodenog parka "Aquana".

Najčitanije