Dual

Dual radar do kraja mjeseca u Gradišci

BANJALUKA - Na putevima u nadležnosti Policijske uprave Gradiška od sutra pa do 31. oktobra biće sprovedena pojačana kontrola učesnika u saobraćaju putem radarskog sistema "dual".

Dual radar od srijede u Bijeljini

BIJELJINA - Na putevima u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina od srijede, 2. oktobra, pa do kraja mjeseca biće kontrolisana brzina kretanja vozila radarskim sistemom "dual".

"Dual" za mjesec dana evidentirao 2.493 prekoračenja brzine

BIJELJINA - Na području u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina radarskim sistemom "dual" za mjesec dana evidentirana su 2.493 prekoračenja brzine vozila, saopšteno je iz ove uprave.

"Dual" radar do kraja septembra u Banjaluci

BANJALUKA - Radarski sistem "dual" od sutra do 30. septembra kontrolisaće brzinu vozila na putevima u nadležnosti Policijske uprave Banjaluka, najavljeno je iz ove uprave.

“Dual” do 28. avgusta u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Policijske uprave Istočno Sarajevo od danas je pojačana kontrola brzine vožnje radarskim sistemom "dual".

Dual lovi u Prijedoru

PRIJEDOR - Na području Policijske uprave Prijedor od sutra do 18. avgusta pojačano će biti kontrolisani učesnici u saobraćaju "dual" radarom za kontrolu brzine kretanja motornih vozila, najavljeno je danas iz ove uprave.

Dual radar do 30. juna u Bijeljini

BIJELJINA - Na putevima koji su u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina od danas do 30. juna biće kontrolisana brzina kretanja vozila putem "dual" radarskog sistema.

Dual radar od sutra u Bijeljini

BIJELJINA - Na putevima koji su u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina od sutra do 30. juna biće kontrolisana brzina kretanja vozila putem "dual" radarskog sistema.

Dual radar tokom maja u Banjaluci

BANJALUKA - Radarski sistem "dual" evidentiraće brzinu kretanja automobila na području banjalučke Policijske uprave od 1. do 30. maja.

Radar "Dual" do kraja maja na području Prijedora

PRIJEDOR - Radarski sistem "dual" će od sutra do 31. maja kontrolisati brzinu kretanja vozila na području Policijske uprave (PU) Prijedor.

Najčitanije