Kim Džong Un

Sve "vaskrsle" žrtve Kim Džong Una koje su mediji davno sahranili

PJONGJANG - Sjevernokorejci su prava nacija zombija! Svakih nekoliko mjeseci ustane iz groba neko od tamošnjih moćnika o čijoj, uglavnom brutalnoj likvidaciji su naširoko pisali južnokorejski i zapadni mediji.

Tramp dobio "veoma toplo" pismo od Kim Džong Una

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas da je primio "veoma toplo" pismo od sjevernokorejskog predsjednika Kim Džong Una.

Rusija će pokušati da pomogne Trampu i Kimu da nađu rješenje

SANKT PETERBURG - Predsednik Rusije izjavio je danas da će Rusija pokušati da pomogne predsedniku SAD Donaldu Trampu i sjevernokorejskom lideru Kim Džong Unu da nastave razgovore u pokušaju da pronađu rješenje o njihovom sukobu oko nuklearnog programa Pjongjanga.

"Kim i Tramp imaju isto mišljenje o Bajdenu"

TOKIO - Sjevernokorejski lider Kim Džong Un i predsjednik SAD Donald Tramp dijele mišljenje o bivšem potpredsjedniku Amerike Džou Bajdenu, saopštila je portparolka Bijele kuće Sara Sanders.

Tramp: Kim želi da ukloni samo dva nuklearna postrojenja

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da mu je sjevernokorejski lider Kim Džong Un tokom samita u Hanoju rekao da želi da ukloni samo jedno ili dva, od pet nuklearnih postrojenja u toj zemlji.

Tramp: Sjeverna Koreja nije spremna za nastavak pregovora

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da Vašington veoma ozbiljno gleda na današnje najnovije lansiranje raketa u Sjevernoj Koreji i da, iako Pjongjang želi da pregovora sa SAD, on misli da nisu spremni za to.

Kim nadgledao lansiranje projektila

PJONGJANG - Sjevernokorejski mediji objavili su fotografije na kojima se vidi de je lider te zemlje Kim Džong Un nadgledao lansiranje raketa.

Pogledajte kako tjelohranitelji spremaju stolicu za Kima

Lider Sjeverne Koreje Kim Džong Un je prije nekoliko dana posjetio Rusiju, gdje je obavio istorijske razgovore s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Sastali se Putin i Kim Džong Un

VLADIVOSTOK - Ruski predsjednik Vladimir Putin i sjevernokorejski lider Kim Džong Un sastali su se na ostrvu Ruski nedaleko od lučkog grada Vladivostoka i na svom prvom samitu obećali su jačanje veza između dvije zemlje.

Kimovi tjelohranitelji ponovo privlače pažnju: Glancali vrata voza

VLADIVOSTOK - Telohranitelji Kim Džong Una, koji su sjevernokorejskog lidera dopratili danas do Vladivostoka, ponovo su privukli pažnju svjetskih medija.

Najčitanije