Kriptovaluta

Bot napravio haos, trgovina kripto valutama stopirana

LJUBLJANA -- Tržište kripto valuta imalo je veoma uzbudljivu nedjelju.

Krađa kriptovaluta utrostručena

Kriminalci kradu sve više kriptovaluta sa mjenjačnica, a ovo dovodi i do porasta industrije koja nudi različite servise koji omogućavaju pranje digitalnog novca, sugerišu najnoviji izvještaji.

Predstavljena prva sprska kriptovaluta "xCEEdium"

Promocijom internog korišćenja prve srpske kriptovalute "xCEEdium", u Beogradu je danas počela Međunarodna konferencija o digitalnoj transformaciji i inovacijama u finansijskom sektoru "xCEEd 2018".

Nova zvijezda na kripto nebu

Maršalska Ostrva kreiraće sopstvenu digitalnu valutu. Time postaju prva zemlja na svijetu koja prepoznaje kripto valutu kao zakonito sredstvo plaćanja.

Kriptovalutna groznica se nastavlja: Ripple je novi bitcoin

Nakon bitcoina, litecoina i ethereuma, došao je red i na ripple. Vrijednost te digitalne valute posljednjih sedmica raste, pa je ona danas druga najvrjednija kriptovaluta, prenosi CNN.

Kriptovalutu Venecuele "pokriva" 5,0 milona barela nafte

KARAKAS - Predsjednik Venecuele Nikolas Maduro obećao je da će podržati nacionalnu kriptovalutu "petro" s ogromnim rezervama prirodnih resursa zemlje.

Sedam kriptovaluta koje će biti vrijedne u 2018.

NJUJORK - Ogroman broj investitora koji nisu iskoristili priliku da ulože u bitkoin, sada se suočavaju sa strahom da su propustili ogromnu priliku, dok drugi dio optimističnih investitora traži novi bitkoin.

Ludi za kriptovalutama: Za pet minuta - 10 miliona $

LJUBLJANA - Slovenački startap "Viberate" je u inicijalnoj ponudi vlastite kriptovalute vibe u manje od pet minuta prikupio 10 miliona dolara.

Putin zainteresovan za uvođenje Ethereuma, druge najveće kriptovalute

Ruski predsjednik Vladimir Putin zainteresovan je za Ethereum, drugu najveću kriptovalutu nakon Bitcoina. Putin u Ethereumu vidi potencijalno oruđe kojim bi se ruska ekonomija proširila izvan segmenta nafte i plina.

Najčitanije