Lauš

OŠ "Sveti Sava" na Laušu dobija novo ruho: Na ljeto zamjena stolarije

BANJALUKA - Zamjena dotrajalih prozora i vrata na starom dijelu objekta Osnovne škole "Sveti Sava" na Laušu trebalo bi da počne na ljeto iduće godine, za šta je sredstva od 120.000 KM donirala Vlada Japana.

Počela izgradnja saobraćajnice koja će povezati Lauš i Paprikovac

BANJALUKA - Izgradnja saobraćajnice preko nekadašnjeg voćnjaka koja će povezati Lauš i Paprikovac, vrijedna 2,7 miliona KM, počela je u danas u okviru ciklusa "Banjaluka se gradi".

Počela gradnja igrališta na Laušu

BANJALUKA - Najmlađi stanovnici banjalučćkog naselja Laua uskoro bi trebalo da dobiju igralište na lokaciji u Karađorđevoj broj 69, u bloku stambenih objekata u blizini novoizgrađenog kružnog toka kod restorana "Sirano".

Banjalučanin koji je palio spomenik na Banj brdu uhapšen u krađi na Laušu

BANJALUKA – Banjalučka policija uhapsila je V.G. i V.M. koji se sumnjiče da su opljačkali market u Karađorđevoj ulici u naselju Lauš.

Uskoro put do nove mjesne zajednice na Laušu

BANJALUKA - Za potrebe novog objekta mjesne zajednice i policijske stanice na Laušu, vrijednog 1,33 miliona KM, uskoro bi trebalo da počne i gradnja javne saobraćajnice i parkinga sa oborinskom kanalizacijom.

Počinje obnova poveznice Zapadnog tranzita i Lauša

BANJALUKA - Temeljna obnova i proširenje saobraćajnice u Ulici Momčila Popovića, poveznici Zapadnog tranzita i Lauša, počeće u nekoliko narednih dana, najavljeno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Djevojčica u Banjaluci pobjegla u ambulantu od misteriozne žene

BA­NJA­LU­KA - Po­li­ci­ji u Ba­nja­lu­ci danas je pri­jav­lje­no da je mis­te­rio­zna žena u ba­nja­lučkom na­se­lju La­uš po­ku­ša­la da ubi­je­di dje­vojčicu da uđe u njen auto­mo­bil nu­deći joj slat­ki­še.

Kružni tok na Laušu zvanično pušten za saobraćaj

BANJALUKA - Kružni tok u naselju Lauš kod restorana "Sirano" večeras je svečano otvoren uz mnogobrojne građane i goste koji su se okupili.

Počela sanacija klizišta na Laušu

BANJALUKA - Preduzeće "Građenje Đurić" je po nalogu gradskog Odjeljenja za inspekcijske poslove počelo sa uklanjanjem zemljišta koje je prijetilo da ugrozi objekte u Božurskoj ulici u banjalučkom naselju Lauš.

Postavljen prvi sloj asfalta na kružnom toku na Laušu

BANJALUKA - Radovi na izgradnji kružne raskrsnice kod restorana "Sirano" na Laušu užurbano se privode kraju kako bi do srijede, 19. juna, i zvanično bila puštena u saobraćaj, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Najčitanije