Nestali

Potraga za nestalim dvadesetčetvorogodišnjakom

BIJELJINA - Pripadnici Policijske uprave Bijeljina preduzimaju sve potrebne mjere i radnje s ciljem pronalaska dvadesetčetvorogodišnjaka iz Lopara koji se udaljio od kuće u utorak, 15. maja, saopšteno je iz policije.

Tužilaštvo BiH opstruiše otkopavanje 29 grobnica sa tijelima nestalih Srba

BANJALUKA - Tužilaštvo BiH nije željelo da izda naredbu za ekshumaciju na 29 lokacija na kojima se nalaze grobnice sa tijelima nestalih Srba, iako su za neke od njih institucije Republike Srpske uputile zahtjev za iskopavanje još prije deset godina, piše "Glas Srpske".

MUP RS traga za 72 građanina koji su nestali: Godine bola i straha za sudbinu najmilijih

BANJALUKA - Iza nas su godine bola i straha za sudbinu našeg Bojana. Ne prođe dan, a da na njega ne pomislimo. Ali, njemu nema ni traga ni glasa.

Mitrović: Ubrzati proces traženja nestalih u BiH

BANJALUKA - Predsjednik Republičke organizacije porodica zarobljenih, poginulih boraca i nestalih civila Nedeljko Mitrović smatra da je potrebno ubrzati proces traženja nestalih lica u BiH koji je trenutno u zastoju.

Potraga za mladićima koji su sinoć pali u Miljacku nastavlja se sutra

SARAJEVO - Potraga za dvojicom mladića koji su kasno sinoć pali u rijeku Miljacku danas nije dala rezultate.

Nestali muškarac iz Ljubije počinio samoubistvo

PRIJEDOR - Muškarac iz Ljubije, čiji je nestanak prijavljen policiji, pronađen je večeras mrtav na lokalnom makadamskom putu u mjestu Briševo kod Prijedora, a utvrđeno je da je počinio samoubistvo.

Vatrogasci u Londonu nastavljaju potragu za nestalima

LONDON - Vatrogasci u Londonu nastavljaju potragu za nestalima poslije požara koji je zahtavtio višespratnicu Grinfel tauer, u kojem je nastradalo najmanje 30 ljudi, dok javnost traži odgovor na pitanje kako se požar proširio tako brzo, javlja AP.

Najčitanije