Pale

Napala ga dvojica, on zapucao

ISTOČNO SARAJEVO - Paljanska policija dostaviće nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv tri lica u vezi sa jutrošnjim fizičkim napadom i pucnjavom ispred ugostiteljskog objekta "Amnezija" na Palama.

Prijavljena pucnjava na Palama

ISTOČNO SARAJEVO - Paljanskoj policijskoj stanici prijavljena je pucnjava ispred ugostiteljskog objekta "Amnezija" na Palama, a u kojoj niko nije povrijeđen.

Ovog vikenda u Palama 4. Svesrpski kup u rukometu

Sve je spremno za početak 4. Svesrpskog kupa u rukometu, koji će 21. i 22. decembra biti održan u dvorani "Peki" u Palama, a na kojem će učestvovati šabačka Metaloplastika, branilac titule novosadska Vojvodina (osvojila sva tri prethodna turnira), banjalučki Borac M:tel i Slavija iz Istočnog Sarajeva.

Izbodena jedna osoba u Palama

ISTOČNO SARAJEVO - Lice čiji su inicijali G.V. (19) danas je u Palama nanijelo povrede hladnim oružjem licu čiji su inicijali G.R., potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Na Palama "Filmsko bdenje duše"

PALE - Na Palama će sutra početi program pod nazivom "Filmsko bdenje duše" čiji je cilj promovisanje kratkih i dokumentarnih filmova posvećenih temama i autorima koji se bave srpskom istorijom, kulturom i duhovnošću, najavljeno je iz Kinoteke Republike Srpske.

Troje povrijeđenih na putu Sarajevo-Pale

PALE - Tri osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila na magistralnom putu Sarajevo-Pale, rekla je Srni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Povremeni prekidi u vodosnabdijevanju na Palama

PALE - Na području opštine Pale sutra će dolaziti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju zbog izuzetno loše hidrološke situacije na izvorištima, saopšteno je iz Javnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija".

Poginuo dok je popravljao bager

PALE - Od povreda zadobijenih tokom nesretnog slučaja koji se dogodio u nedjelju oko 13 sati na Bijelim Vodama u opštini Pale u FBiH, jedna osoba je preminula u Kantonalnoj bolnici Goražde.

Helikopter OS BiH gasi požar na Romaniji, očekuje se jedan iz Srpske

PALE - Požar na Romaniji, koji je aktivan pet dana, gasi helikopter Oružanih snaga BiH, a očekuje se i helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske, rekao je Srni rukovodilac Službe civilne zaštite Dragan Elek.

Šehovac: Tužilaštvo može dati informaciju o slučaju prijetnji Jugoviću

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac rekao je Srni da Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu može dati informaciju u kojoj fazi je istraga o slučaju prijetećih SMS poruka koje je dobijao načelnik opštine Pale Boško Jugović.

Najčitanije