Pjesma

Dačić otpjevao Putinu dvije pjesme - Kaljinku i Rjabinušku

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je svečani ručak u čast predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina, na kojem je 100 zvanica.

Kako je nastala čuvena pjesma “Od Vardara pa do Triglava”

Povodom 29. novembra, nekadašnjeg Dana Republike u Jugoslaviji, presnosimo tekst “Jugopapira” o tome kako je nastala čuvena pjesma “Od Vardara pa do Triglava”, koji je napisan 1980. godine.

Banjalučki bend "Važno obavještenje" predstavio novi singl i video-spot

Banjalučki bend "Važno obavještenje" predstavio je novi singl i video-spot za pjesmu "Drugi ritam". Članovi benda ističu da ova ljubavna pjesma govori o parovima koji se mnogo vole, ali koji su zbog različitih karaktera često osuđeni na propast.

Beogradski sindikat: Rekli smo sve što nam je na srcu i u pameti

Beogradski sindikat zahvalio je svima koji su im iskazali podršku nakon izlaska pjesme "Dogodine u Prizrenu", a posebno sunarodnicima sa Kosova i Metohije.

Nova pjesma Barta Bakaraka inspirisana oružanim nasiljem u školama

Jedan od najuspešnijih autora pop pjesama Bart Bakarak objavio je danas novu pjesmu inspirisanu oružanim nasiljem u američkim školama.

Festival etno-pjesme na Trgu pravoslavlja

DERVENTA - Festival etno-pjesme u organizaciji Srpskog kulturnog umjetničkog društva /SKUD/ "Derventa" biće održan sutra na Trgu pravoslavlja u Derventi.

Banjalučki bend "Neki plavi mjesec" predstavio spot za novu pjesmu

Banjalučki bend "Neki plavi mjesec" objavio je svoj drugi video-spot, ovaj put za pjesmu "Budi moj grijeh" s albuma "Nidže veze".

Kad bake posvete pjesmu "afričkoj šljivi"

Na internetu se pojavio video snimak na kojem dvije bake pjevaju bećarac o afričkoj šljivi, te kažu "dide se vjerovatno neće naljutiti kada čuju".

Prijedorski pank rok bend "The Shejvers" objavio singl "Nestajem"

Prijedorski pank rok bend "The Shejvers" objavio je novu pjesmu "Nestajem". Numera, za koju produkciju potpisuje Marko Medić, snimljena je prošle godine u "Manifest" studiju, a riječ je o petom singlu ovog prijedorskog benda.

Snimljena nova verzija čuvene pjesme "Wartburg limuzina"

Dječiji hor Čuperak i Vladimir Radusinović Radule iz benda Atheist Rap snimili su zajedno novu verziju čuvene pjesme "Wartburg limuzina"“.

Najčitanije