Putin

Duma usvojila izmjene Ustava: Putin može ponovo da se kandiduje

MOSKVA - Ruska Državna duma usvojila je danas izmene Ustava, kojima se Vladimiru Putinu omogućava da se ponovo kandiduje za predsjednika nakon isteka aktuelnog mandata 2024. godine.

Putin: Promjene u svijetu krucijalne i nepovratne

MOSKVA - Promjene u svijetu su krucijalne i nepovratne, ocijenio je danas ruski predsjednik Vladimir Putin i upozorio da se bezbjednosna i ekonomska politika u svijetu vode otežano, izvijestila je agencija Tass.

Erdoan predložio Putinu zajedničku kontrolu sirijskih naftnih polja

MOSKVA - Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan izjavio je da je predložio ruskom lideru Vladimiru Putinu zajedničku upravu nad naftnim poljima u Siriji i da Rusija i Turska mogu da kontrolišu naftna polja umesto "terorista" koji ih trenutno kontrolišu.

Putin: Rusija spremna da odgovori bilo kom agresoru

MOSKVA - Rusija je spremna da odgovori bilo kom agresoru koji se usudi da ponovi napad kakav je nacistička Njemačka izvela na Sovjetski savez, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin u intervjuju agenciji Tass u okviru projekta "20 pitanja Vladimiru Putinu".

Kako se hrane Putin, Tramp i Merkelova

Za zavidnu formu ruskog lidera Vladimira Putina je "kriva" izbalansirana mediteranska ishrana, kao i redovno bavljenje sportom, zaključak je stručnjaka s Evropskog medicinskog instituta za gojaznost, a prenosi list "Konfidencijal".

Ljubavna poruka Putinu: Mlada sam i situirana

Stanovnica ruskog grada Ivanova Julija Šilova, koja je postala poznata nakon što je zaprosila ruskog predsjednika Vladimira Putina, predala mu je dvije svoje fotografije na kojima je napisala svoj broj telefona i kratku poruku s ličnim podacima, objavila je ruska televizija Rusija 1.

Djevojka zaprosila Putina, pogledajte njegovu reakciju

Ruski predsjednik Vladimir Putin se tokom posjete Ivanovu sastao sa građanima tog grada, a jedna djevojka iz mase uzviknula je: "Oženite me".

Putin: Ne želim da uklonim ograničenje predsjedničkih mandata

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da ne želi da ukloni ograničenje na dva uzastopna predsjednička mandata za jednu osobu, jer razmišlja o budućnosti.

Stupilo na snagu primirje u Idlibu

ANKARA, MOSKVA - Na području linije kontakta u zoni deeskalacije u sirijskom Idlibu zaustavljene su sve vojne aktivnosti, odnosno na snagu je stupilo primirje, u skladu sa dogovorom koji je postignut u Moskvi na sastanku predsjednika Turske Redžepa Tajipa Erdoana i Rusije Vladimira Putina.

Nakon šest sati razgovora Putin i Erdoan usaglasili zajednički dokument

​Poslije šest sati razgovora, u Moskvi je završen sastanak predsjednika Rusije Vladimira Putina i predsjednika Turske Redžepa Tajipa Erdoana.

Najčitanije