Trebinje

Radovi Miodraga Manojlovića od subote u Trebinju

TREBINJE - Izložba "Neznatno" Miodraga Manojlovića biće otvorena u ove subote u Kulturnom centru Trebinje, a ista obuhvata selekciju medijski raznovrsnih radova (crteža, animacija, objekata), nastajalih u različitim periodima.

Kineze privlače aerodrom i energetika

TREBINJE - Gradnja aerodroma na starom lokalitetu regije Zupci i ulaganja u energetski sektor i dalje su glavna interesovanja za investiranje Kineza u grad Trebinje i cijelu hercegovačku regiju, o čemu je razgovarano i prilikom susreta ambasadora Kine u BiH Ji Pinga sa gradonačelnikom Trebinja Mirkom Ćurićem.

U Trebinju održani "Dani Nebojše Glogovca"

​TREBINJE - U Trebinju je za vikend održana dvodnevna manifestacija "Dani Nebojše Glogovca", u spomen na 50. godišnjicu od rođenja velikana srpskog glumišta, koju su u njegovom rodnom gradu priredili porodica i prijatelji.

Kupcima struje bez ugovora moguća isključenja sa mreže

TREBINJE - Elektroprivreda Republike Srpske je, kao jedini državni snabdjevač električnom energijom, među ukupno 24 snabdjevača, do danas potpisala 1.165 ugovora sa isto toliko kupaca, od registrovanih 1.174 kupca u Republici Srpskoj, a ostalih devet subjekata ostalo je sa nepotpisanim ugovorima.

Spahić iz Trebinja prebačen helikopterom za Sarajevo

​Emir Spahić (39) bivši kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji je povrijeđen kao suvozač u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u okolini Gacka, upućen je iz Bolnice Trebinje, gdje je bio zbrinut, u Klinički centar Sarajevo.

Tijelo mladića pronađeno u apartmanu u Trebinju

TREBINJE - Beživotno muško tijelo pronađeno je sinoć oko 23 časa u Hercegnovskoj ulici u Trebinju, potvrđeno je u Policijskoj upravi Trebinje.

Počinje gradnja zgrade Gimnazije u Trebinju: Niče zadužbina Rodoljuba Draškovića

TREBINJE - Na platou između zgrada Regulatorne agencije za energetiku RS i Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" u Trebinju večeras je upriličena svečanost povodom početka gradnje nove zgrade Gimnazije - zadužbina biznismena Rodoljuba Draškovića, koji je nedavno dobio počasnu titulu kneza.

Radovi u Trebinju: Ljepša tržnica do proljeća

​TREBINJE - U Trebinju su počeli betonski radovi na rekonstrukciji gradske tržnice u centru grada, na Trgu slobode, gdje je u središtu već izlivena temeljna ploča, a u toku je izlivanje nosivih stubova.

U Trebinju otvoreni 23. susreti mladih

TREBINJE - Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović otvorila je u amfiteatru Hercegovačke Gračanice, na Crkvini iznad Trebinja, 23. "Susrete mladih Republike Srpske", gdje je priređen i prigodan kulturno-umjetnički program.

Otvoreni 23. "Susreti mladih" u Trebinju

TREBINJE - Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović otvorila je večeras u Trebinju manifestaciju 23. "Susreti mladih Republike Srpske" koja je okupila oko 250 učesnika iz Srpske i regiona.

Najčitanije