Trnovo

U Krupačkim stijenama prevrnula se cisterna za cement

ISTOČNO SARAJEVO - U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Lukavica-Trnovo, u mjestu Krupačke stijene, usljed prevrtanja cisterne za cement lakše je povrijeđen vozač cisterne, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Ljubavna priča roda u Trnovu: Struja ubila Muju, Fata zauvijek otišla

SANSKI MOST - Mještani Trnova, koje je udaljeno nekoliko kilometara od Sanskog Mosta, ovih dana su u žalosti zbog tragične ljubavne priče dvije rode koje su svile svoje gnijezdo u samom centru sela jer je nesretnim slučajem stradala jedna, i to mužjak Mujo.

Saobraćajna nezgoda u Trnovu, povrijeđena tri lica

SARAJEVO - Tri lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila večeras u blizini brane Bogatići na području opštine Trnovo, javili su federalni mediji.

CIK potvrdio izbor Gagovića za načelnika Trnova

TRNOVO - Prema potvrđenim rezultatima, novoizabrani načelnik opštine Trnovo je Dragomir Gagović iz SNSD-a, saopštila je Centralna izborna komisija (CIK) BiH.

Dragomir Gagović iz SNSD-a novi načelnik Trnova

SARAJEVO - Dragomir Gagović iz SNSD-a pobijedio je na današnjim prijevremenim izborima za načelnika opštine Trnovo sa osvojenih 640 glasova ili 59,1 odsto, preliminarni su i nekompletni rezultati koje je večeras objavila Centralna izborna izborna komisija /CIK/ BiH.

Za načelnika opštine Trnovo glasalo 81,58 odsto birača

TRNOVO - Na prijevremenim izborima za načelnika opštine Trnovo danas je glasalo 81,58 odsto građana sa pravom glasa ili 1.103 od 1.352 registrovana glasača, saopšteno je Srni iz Opštinske izborne komisije.

Prijevremni izbori za načelnika Opštine Trnovo

SARAJEVO – Danas se u Trnovo održavaju prijevremni izbori za načelnika opštine.

Dodik ubijeđen u pobjedu Gagovića u Trnovu

TRNOVO - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izrazio je uvjerenje da će kandidat ove stranke Dragomir Gagović pobijediti na prijevremenim izborima za načelnika opštine Trnovo i time obezbijediti kontinuitet rada u ovoj opštini i omogućiti završetak aktivnosti koje je počeo prerano preminuli načelnik Trnova Goran Vujičić.

Obilježeno 25 godina od stradanja 124 srpska civila

TRNOVO - U Crkvi Svetog Đorđa u Trnovu danas je služen parastos za 124 srpska civila i pravoslavnog sveštenika Nedeljka Popovića koje su prije 25 godina na najsvirepije načine ubili pripadnici muslimansko-hrvatskih formacija.

Danas sjećanje na stradanje srpskog stanovništva u Trnovu

TRNOVO - U Trnovu će danas biti obilježeno 25 godina od stravičnog zločina pripadnika udruženih muslimanskih i hrvatskih formacija koji su na najsvirepiji način ubili 124 srpska civila, pravoslavnog sveštenika Nedeljka Popovića zvjerski mučili, a potom ubili, a pravoslavni Hram Svetog Đorđa zapalili.

Najčitanije