Trnovo

U Delijaš prevezena 93 migranta iz Bihaća

TRNOVO - U Azilantski centar Delijaš u Trnovu danas su prevezena 93 migranta iz Bihaća, saopšteno je iz Službe za poslove sa strancima BiH.

Pronađen mladić sa poteškoćama u razvoju

SARAJEVO - Mladić sa poteškoćama u razvoju, koji je nestao na lokalitetu Gaj u opštini Trnovo, pronađen je bez povreda u mjestu Brda prema Rakitnici, saopštila je Gorska služba spašavanja - stanica Sarajevo.

Rode u 2018. nisu sletjele u Jezero, Trnovo, Istočni Drvar, Kalinovik

JEZERO, ISTOČNI DRVAR - Zlatnik ili druga vrsta poklona koji se najčešće dodjeljuje prvorođenim bebama u novoj godini još čekaju na prvu prinovu u pojedinim lokalnim zajednicama u RS.

U Krupačkim stijenama prevrnula se cisterna za cement

ISTOČNO SARAJEVO - U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Lukavica-Trnovo, u mjestu Krupačke stijene, usljed prevrtanja cisterne za cement lakše je povrijeđen vozač cisterne, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Ljubavna priča roda u Trnovu: Struja ubila Muju, Fata zauvijek otišla

SANSKI MOST - Mještani Trnova, koje je udaljeno nekoliko kilometara od Sanskog Mosta, ovih dana su u žalosti zbog tragične ljubavne priče dvije rode koje su svile svoje gnijezdo u samom centru sela jer je nesretnim slučajem stradala jedna, i to mužjak Mujo.

Saobraćajna nezgoda u Trnovu, povrijeđena tri lica

SARAJEVO - Tri lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila večeras u blizini brane Bogatići na području opštine Trnovo, javili su federalni mediji.

CIK potvrdio izbor Gagovića za načelnika Trnova

TRNOVO - Prema potvrđenim rezultatima, novoizabrani načelnik opštine Trnovo je Dragomir Gagović iz SNSD-a, saopštila je Centralna izborna komisija (CIK) BiH.

Dragomir Gagović iz SNSD-a novi načelnik Trnova

SARAJEVO - Dragomir Gagović iz SNSD-a pobijedio je na današnjim prijevremenim izborima za načelnika opštine Trnovo sa osvojenih 640 glasova ili 59,1 odsto, preliminarni su i nekompletni rezultati koje je večeras objavila Centralna izborna izborna komisija /CIK/ BiH.

Za načelnika opštine Trnovo glasalo 81,58 odsto birača

TRNOVO - Na prijevremenim izborima za načelnika opštine Trnovo danas je glasalo 81,58 odsto građana sa pravom glasa ili 1.103 od 1.352 registrovana glasača, saopšteno je Srni iz Opštinske izborne komisije.

Prijevremni izbori za načelnika Opštine Trnovo

SARAJEVO – Danas se u Trnovo održavaju prijevremni izbori za načelnika opštine.

Najčitanije