Vitez

Poslije skoro dvije godine isto pitanje - Gdje je Barbara?

SENTA - Barbara Vitez iz Sente nestala je u novembru 2016. godine, a nakon skoro dvije godine porodica je i dalje bezuspješno traži.

Sudar tri vozila, obustavljen saobraćaj na putu Vitez-Travnik

BANJALUKA - Zbog saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala tri vozila, obustavljen je saobraćaj u mjestu Dolac na Lašvi, na magistralnom putu Vitez-Travnik, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Pero Gudelj: Nisam digao ruku na sebe, pokušali su me ubiti

VITEZ - Skoro dvije godine nakon vijesti da je Pero Gudelj, vlasnik trgovačkih lanaca "FIS Vitez", pokušao da počini samoubistvo, te je na lokalnom putu u mjestu Krčevina kraj Viteza pronađen sa ustrelnom ranom u predjelu glave, on je na svom Facebook profilu otkrio da su ga pokušali ubiti.

"Lica Lafore" na festivalu Zlatni vitez u Sevastopolju

Film “Lica Lafore” Denisa Bojića biće jedini predstavnik Republike Srpske i Bosne i Hercegovine na 27. međunarodnom filmskom festivalu “Zlatni vitez”, koji će se održati u Sevastopolju od 22. do 31. maja.

Otvoren konzulat Republike Hrvatske u Vitezu

VITEZ - Konzulat Republike Hrvatske danas je svečano otvoren u Vitezu, u nazočnosti brojnih uzvanica, među kojima su bili predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, član Predsjedništva BiH Dragan Čović te predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara.

Roditelji nestale Barbare tvrde da su dobili njenu fotografiju

Roditelji Babare Vitez (16), tinejdžerke kojoj se svaki trag gubi 25. novembra 2016. godine, ni posle godinu i po dana ne odustaju od njenog pronalaska, a za njom je od nedavno raspisana i Interpolova žuta potjernica, koja se raspisuje za nestalim osobama.

Noć proveli u zgradi rudnika nezadovoljni smanjenjem plate

VITEZ - Oko 200 rudara rudnika "Abid Lolić" u Han Biloj kod Viteza noć je provelo u prostorijama zgrade rudnika nezadovoljno zbog zbog smanjenja koeficijenta za obračun plate.

Policija iz Viteza na nogama zbog jezive prijave: Uhapšen zbog silovanja djevojčice

VITEZ - Muškarac iz Viteza, čiji se identitet čuva u strogoj tajnosti, uhapšen je zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa silovanjem sada trinaestogodišnje djevojčice, a koje se, sudeći po prijavi, dogodilo prije tri godine.

Muškarac iz Viteza silovao desetogodišnju djevojčicu iz komšiluka

VITEZ - Muškarac (25) iz Viteza uhapšen je zbog sumnje da je prije tri godine u ovom gradu seksualno zlostavljao desetogodišnju djevojčicu.

Motociklista iz Viteza preminuo nakon saobraćajne nesreće

VITEZ - Jedna osoba je preminula nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila sinoć oko 20.30 sati na lokalnom putu u mjestu Kruščica, opština Vitez.

Najčitanije