Automobili

Ilegalno prodavao automobile na internetu

PRIJEDOR - Policijski službenici Policijske uprave Prijedor dostavili su izvještaj prijedorskom tužilaštvu protiv M.Š. iz Oštre Luke, koji se sumnjiči da je nelegalno na internetu prodavao polovne automobile.

Prijedorčanin ilegalno nabavljao i prodavao automobile

PRIJEDOR - Policija u Prijedoru podnijela je danas Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor izvještaj protiv N.B. iz Prijedora, zbog sumnje da je ilegalno nabavljao, prodavao i posredovao u prodaji polovnih putničkih automobila, čija vrijednost iznosi oko 72.000 KM.

Automobili uletjeli u gledaoce na auto skupu

LONDON - U sudaru dva automobila koji su uletjeli u gledaoce na nedjeljnom skupu auto kluba u engleskom gradu Stivenidžu povrijeđeno je 17 ljudi, od kojih nekoliko teže.

Smiješni nadimci evropskih automobilskih marki u Kini

Čuvajte se BMW-a u Kini! Hajde da vidimo, koji su to smiješni nadimci koje njemačke premijum (i jedna francuska) automobilske marke imaju u Kini.

Koliko boja automobila utiče na prodaju, imidž i bezbjednost?

Nikom više ne odgovara automobil kojeg se teško može prepoznati na parkiralištu nekog prodajnog centra, među gomilom sličnih, traži se personalizacija stilom i bojom.

Ilegalno prodavao polovne automobile na internetu

PRIJEDOR – Policija u Prijedoru podnijela je danas Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor izvještaj protiv R.S. iz Prijedora zbog sumnje da je ilegalno prodavao polovne automobile preko interneta.

Norveška, raj za vlasnike električnih automobila

Norveška je postala mesto ravno raju za potpuno električne automobile. Naime, skoro polovina od ukupnog broja prodatih novih vozila tokom prvih šest mjeseci ove godine je potpuno električno.

Koliko košta osiguranje električnih automobila u poređenju sa "običnim"

Procenat električnih automobila u saobraćaju još je izuzetno mali, ali u narednoj deceniji njihova prodaja će rasti. Vremenom se smanjuju i troškovi kupovine i upotrebe ovih automobila, ali oni su još uglavnom skuplji od dizelaša i benzinaca.

Britanske vlasti kreću u lov na glasne automobile

Sistem za detekciju prevelikog zagađenja bukom samo što nije zaživio, prvotno u Londonu, a kasnije i u ostatku države.

Stupila na snagu zabrana uvoza vozila Euro 4 norme

SARAJEVO - Manje od četiri odsto građana Bosne i Hercegovine vozi automobil mlađi od deset godina, dok je broj registrovanih vozila sa godištem ispod 1991. godine, znatno veći.

Najčitanije