Avganistan

Talibani tvrde da su ubili američkog vojnika u Avganistanu

AVGANISTAN - Talibani su saopštili da su njihovi borci ubili američkog vojnika u Avganistanu, a kao dokaz su objavili fotografije krvavog ranca i ličnu kartu koja navodno pripada ubijenom pripadniku vojske SAD.

Snažan zemljotres u Avganistanu, osjetio se u Pakistanu i Indiji

NJU DELHI - Snažan zemljotres jačine 6,3 stepena po Rihteru osjetio se u Pakistanu, Avganistanu i sjevernim djelovima Indije.

Komšić i Džaferović bili 200 metara od mjesta napada u Avganistanu?

SARAJEVO - Ministarstvo odbrane BiH zvanično je saopštilo da se u srijedu u jutarnjim satima desio napad u američkoj vojnoj bazi Bagram u Avganistanu.

Nema povrijeđenih pripadnika OS BiH u napadu u Avganistanu

KABUL - U vojnoj bazi Bagram u Afganistanu jutros se dogodilo napad, a svi pripadnici Oružanih snaga Bosne i Hercegovine koji su angažovani na izvršenju misije u toj bazi, kao i članovi delegacije Bosne i Hercegovine koji su trenutno u posjeti u ovoj zemlji su dobro i zdravo, saopšteno je iz Ministarstva odbrane BiH.

Bombaš se raznio ispred američke baze u Avganistanu

KABUL - Bombaš samoubica detonirao je u srijedu eksploziv ispred glavne američke baze Bagram u Afganistanu, saopštili su avganistanski i NATO zvaničnici.

Komšić i Džaferović u Avganistanu: Veliki doprinos OS BiH miru i stabilnosti

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović susreli su se danas sa predsjednikom Avganistana Ešrefom Ganijem.

Pripadnici OS BiH iz Banjaluke ispraćeni u misiju u Avganistan

BANJALUKA - U kasarni "Kozara" u Banjaluci danas je održana ceremonija ispraćaja 11. rotacije pješadijske jedinice Oružanih snaga Bosne i Hercegovine i pete rotacije jedinice vojne policije u operaciju podrške miru "Odlučna podrška" u Avganistan.

Tramp u iznenadnoj posjeti Avganistanu

KABUL - Predsednik SAD Donald Tramp došao je u iznenadnu posjetu Avganistanu kako bi proveo vrijeme sa američkim vojnicima na Dan zahvalnosti.

Devetoro djece poginulo na putu ka školi u Avganistanu

KABUL - Devetoro djece poginulo je danas u Avganistanu kada je eksplodirala mina dok su išli ka školi, saopštila je policija.

Najmanje 29 poginulih u eksploziji u džamiji u Avganistanu

KABUL - Najmanje 29 ljudi je poginulo, a 100 je povrijeđeno u eksploziji bombe u džamiji u Avganistanu tokom molitve petkom, izjavio je član provincijskog saveta Sohrab Kaderi.

Najčitanije