Banjaluka

U Banjaluci kažnjeno 44 motokciklista bez vozačke dozvole

BANJALUKA – Četrdeset četiri vozača motocikla je sankcionisano zbog upravljanja motorom prije sticanja prava na upravljanje, a 48 vozača je kažnjeno zbog upravljanja neregistrovanim motociklom, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Rasvijetljena krađa 13.600 KM

BANJALUKA - Protiv osobe čiji su inicijali M.B., zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo teška krađa Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka podnijeli su izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, saopšteno je iz ove PU.

Asfaltiran put Agino Selo - Sijena

BANJALUKA - Dionica puta Agino Selo - Sijena asfaltirana je danas u okviru izgradnje putne mreže u banjalučkim prigradskim mjesnim zajednicama i selima.

Nova kanalizacija za Banijsku ulicu u Banjaluci

BANJALUKA - Banijska ulica u banjalučkom naselju Petrićevac dobiće novu kanalizaciju, a grad je pokrenuo javnu nabavku za njenu izgradnju, u okviru priprema za kompletnu rekonstrukciju ove ulice.

Javni oglas o dodjeli lokacija za godišnju prodaju u centru Banjaluke

BANJALUKA - Gradska uprava Banjaluka raspisala je danas javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za godišnju prodaju u Ulici bana Milosavljevića, prema kriterijumu najvišeg iznosa.

Sudar više automobila u Banjaluci, među njima i policijsko

BANJALUKA – Nekoliko automobila sudarilo se na zapadnom tranzitu u Banjaluci, pored Nešković pumpe.

Uhapšen u Banjaluci zbog sumnje da je lažno prijavio krađu auta

BANJALUKA - Policija u Banjaluci juče je uhapsila D.K. zbog sumnje da je lažno prijavio krađu automobila, kako bi prikrio učestvovanje u saobraćajnoj nezgodi, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Bez vode dio Petrićevca

Zbog radova na cjevovodu u Njegoševoj ulici danas će doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselju Petrićevac.

Jak vjetar u Banjaluci, na snazi žuti meteoalarm

BANJALUKA - Snažan vjetar, noseći prašinu i razne predmete, počeo je da duva danas u popodnevnim časovima u Banjaluci.

Novi kružni tok na Bulevaru cara Dušana

BANJALUKA - Na prostoru Bulevara cara Dušana, gdje se sada nalazi četvorokraka raskrsnica, kod knjižare "Kultura", planirana je izgradnja kružne raskrsnice, potvrdio je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Najčitanije