Gaza

Ubijen komandant Hamasa u Gazi

Izraelske bezbjednosne snage ubile su komandanta Hamasa u Pojasu Gaze, saopštili su palestinski zvaničnici.

Palestinci ispalili najmanje 10 raketa na Izrael

GAZA - Palestinci su juče iz Gaze ispalili najmanje deset raketa na Izrael, saopštila je izraelska vojska nekoliko sati pošto su vlasti u Gazi izvijestile o smrti petorice Palestinaca u okršajima duž zida koji dijeli Izrael od palestinskih enklava.

Izrael ponovo bombardovao objekte Hamasa

Izraelska vojska je izvela vazdušni udar na objekte Hamasa u Pojasu Gaze kao odgovor na puštanje zapaljenih balona, saopštila je pres-služba vojske Izraela.

Izraelci bombarduju Gazu

GAZA - Izraelska avijacija bombarduje Pojas Gaze, saopštila je pres-služba vojske ove bliskoistočne države.

Izraelci ubili troje Palestinaca, stotine povrijeđenih

GAZA - Izraelska vojska je na granici Gaze u "osvetničkom" napadu ubila najmanje troje Palestinaca među kojima je i 12-godišnje dijete, a povrijeđeno je najmanje 370 ljudi, javlja "Russia Today".

Ranjeno najmanje deset Palestinaca

GAZA - Izraelski vojnici ranili su najmanje deset Palestinaca tokom protesta na plaži na granici Izraela i Pojasa Gaze, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja u Gazi.

Izrael ispalio 140 raketa na područje Gaze

GAZA - Izraelske odbrambene snage ispalile su 140 projektila na područje Gaze tokom serije vazdušnih napada.

Na Izrael ispaljene desetine raketa

GAZA - Trideset šest raketa iz pojasa Gaze ispaljeno je u srijedu naveče na jug Izraela, pri čemu je jedna osoba povrijeđena, saopštila je izraelska spasilačka služba.

Hamas i Izrael dogovorili primirje

GAZA - Palestinski pokret Hamas je saopštio da je posredstvom Egipta i drugih međunarodnih aktera postignuto primirje s Izraelom.

Balon sa zapaljivim materijalom iz Gaze pao u izraelski vrtić

Izraelska vojska i ekstremisti u pojasu Gaze sukobili su se danas, tri dana nakon što je stupio na snagu nezvanični prekid vatre kojim je okončana najveća eskalacija nasilja od rata na toj palestinskoj teritoriji.

Najčitanije