Kim Džong Un

Smijenjen najbliži saradnik Kim Džong Una?

SEUL - Kim Jong Čol, visoki sjevernokorejski zvaničnik koji je uvijek bio uz lidera Kim Džong Una, nije sa njim stigao u Vladivostok, a mediji spekulišu da je smijenjen sa jedne od funkcija.

Kim Džong Un stigao u Rusiju

MOSKVA - Sjevernokorejski lider Kim Džong Un prešao je u vozu granicu sa Rusijom, javili su danas ruski mediji.

Snimljena Kimova limuzina u Vladivostoku

Južnokorejska televizija KBS objavila je snimak više automobila sjevernokorejske delegacije koji su dopremljeni u Vladivostok, uoči posjete lidera Sjeverne Koreje Kim Džong Una.

Nova biografija "velikog vođe": Neustrašivi mornar, agresivni tenkista i pjesnik

U Sjevernoj Koreji izašla je nova biografija 'izuzetnog vođe' Kim Džong Una naslovljena skromno 'Veliki čovjek'.

Objavljeni detalji sastanka Putina i Kima

MOSKVA - Sastanak predsjednika Rusije Vladimira Putina sa predsjednikom Sjeverne Koreje Kim Džong Unom može biti održan 25. aprila na ostrvu Ruski u Vladivostoku, piše list "Izvestija", pozivajući se na izvor upoznat se sa tokom pregovora.

Kremlj potvrđuje: U pripremi sastanak Putina i Kima

​Portparol predsjednika Rusije Dmitrij Peskov potvrdio je da se priprema sastanak ruskog lidera Vladimira Putina sa sjevernokorejskim kolegom Kim Džong Unom.

Kim Džong Un sljedeće sedmice u Moskvi?

SEUL - Lider Sjeverne Koreje Kim Džong Un mogao bi sljedeće sedmice posjetiti Rusiju, javila je južnokorejska novinska agencija "Jonhap".

Kim Džong Un - vrhovni predstavnik cijelog korejskog naroda

PJONGJANG - Sjevernokorejski lider Kim Džong Un zadržao je najvažnije rukovodeće mjesto u zemlji pošto je tokom jedne od najvećih reogranizacija rukovodstva u proteklih nekoliko godina, parlament Sjeverne Koreje imenovao novog nominalnog šefa države i novog premijera.

Kim: Sjeverna Koreja da zada razorni udarac onima što uvode sankcije

SEUL - Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je da bi njegova zemlja trebalo da zada "razorni udarac" onima koji nameću sankcije time što će obezbijediti da ekonomija zemlje bude jaka.

Kim Džong Un uskoro u Moskvi

MOSKVA - Lider Sjeverne Koreje Kim DŽong UN doputovaće u posjetu Rusiji na razgovore ovog proljeća ili ljeta, izjavio je danas ruski poslanik Aleksander Baškin, prenijela je agencija RIA.

Najčitanije