Lauš

Potpuna obustava saobraćaja kod na Laušu kod "Sirana"

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Lauš na ukrštanju Karađorđeve i Ulice Jovana Raškovića od danas će biti potpuno obustavljen saobraćaj za sva vozila, osim za autobuse javnog prevoza na liniji Banjaluka-Saračica.

Građani podijeljeni oko obustave saobraćaja kod "Sirana"

BANJALUKA - Zbog završnih radova na gradnji kružnog toka na Laušu, kod restorana "Sirano", saobraćaj će biti potpuno obustavljen od osam časova u subotu do 20 časova u ponedjeljak, saopštili su iz Gradske uprave.

Zbog završetka kružnog toka: Potpuna obustava saobraćaja na Laušu kod "Sirana"

BANJALUKA - Zbog završnih radova na izgradnji kružne raskrcnice na Laušu, na ukrštanju Karađorđeve i Ulice Jovana Raškovića (kod restorana "Sirano"), biće potpuno obustavljen saobraćaj u vremenu od 8.00 časova 15. juna 2019. godine (subota) do 20.00 časova 17. juna (ponedjeljak), za sva vozila osim za autobuse na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju na pravcu Banjaluka – Saračica.

Izgradnja kružnog toka na Laušu: Ili obustava saobraćaja, ili produženje roka?

BANJALUKA - ​Rok za izgradnju kružnog toka na Laušu u Banjaluci je 20. juna, ali bi mogao biti pomjeren za desetak dana ako zahtjev "Kozaraputeva", izvođača radova, o obustavi saobraćaja od 15. do 18. juna na ovom dijelu Lauša ne bude odobren.

Bager probio cijev za vodu na Laušu

BANJALUKA - Tokom radova na kružnom toku kod restorana "Sirano" na Laušu bager je probio cijev za vodu, zbog čega je taj dio naselja bio poplavljen. Izlijevanje vode otežalo je saobraćaj, a većina mještana ostala je bez vode.

Veći dio Lauša bez struje, ekipe na terenu

Veći dio Lauša je od jutros nema električne energije, a brojni građani se žale kako nije mogao biti gori dan za isključenje struje jer sutra mnogi slave Đurđevdan.

Kružni tok na Laušu do 20. juna

BANJALUKA - Izgradnja kružnog toka u banjalučkom naselju Lauš, kod restorana "Sirano", napreduje predviđenom dinamikom i trebalo bi da bude završena do 20. juna, kada je i rok za okončanje radova, potvrđeno je Srni u gradskom Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Radojičić: Lauš može postati banjalučko Dedinje

​BANJALUKA - Sastanak Igora Radojičica, gradonačelnika Banjaluke, i mještana naselja Lauš 1 i Lauš 2 održan je večeras u prostorijama OŠ "Sveti Sava" na Laušu.

Vozači, poziv za strpljenje: Počela gradnja kružnog toka kod "Sirana"

BANJALUKA - Jedna od najfrekventijih raskrsnica u gradu, kod restorana "Sirano", koja vodi prema Laušu i Paprikovcu, uskoro će biti transformisana u kružni tok, u okviru strateških planova za rasterećenje saobraćaja na svim važnijim čvorištima na području grada.

Počela izgradnja kružnog toka na Laušu

BANJALUKA - Izgradnja kružne raskrsnice kod restorana Sirano, na Laušu počela je danas.

Najčitanije