Pale

Jugović traži da se objave saznanja o prijetećim porukama koje je dobijao

PALE - Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je danas da je zatražio od Policijske uprave Istočno Sarajevo da javnosti predoči sva zvanična saznanja o slučaju prijetećih SMS poruka koje je dobijao i saopšti u kojoj je fazi njihovo rasvjetljavanje.

Prijetio komšiji sjekirom pa mu prosuo zemlju ispred vrata

PALE - Pripadnici Policijske stanice Pale uhapsili su N. K. sa Pala zbog sumnje da je ugrožavao bezbjednost svom komšiji.

Film "Teslin narod" dobitnik Gran prija

PALE - Film "Teslin narod" Željka Mirkovića iz Srbije dobitnik je Gran prija Međunarodnog festivala ekološkog i turističkog filma "Jahorina film festival", koji je završen danas na Palama.

Otvoreni "Dani kineskog filma u Srpskoj"

PALE - Pomoćnik ministra za kulturu Republike Srpske Tanja Đaković otvorila je večeras na Palama manifestaciju "Dani kineskog filma u Republici Srpskoj" tokom koje će do ponedjeljka, 30. septembra, biti prikazano pet filmova.

Iz kuće na Palama ukradene dvije lovačke puške

​ISTOČNO SARAJEVO - Dvije lovačke puške ukradene su iz porodične kuće na Palama, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Pronađeni kokain i marihuana na Palama

ISTOČNO SARAJEV - Policija na Palama pronašla je i oduzela 29 PVC paketića marihuane, jednu PVC kesicu kokaina i digitalnu vagu za precizno mjerenje prilikom pretresa stana i objekata koje koristi lice čiji su inicijali A.V.

Obustava saobraćaja u centru Pala

​ISTOČNO SARAJEVO - U opštini Pale danas će biti obustavljen saobraćaj za sva motorna vozila na dijelu Ulice Nikole Tesle, u vrijeme održavanja manifestacije "Dani bezbjednosti saobraćaja u Istočnom Sarajevu".

Bez struje Pale, Istočni Stari Grad i Ravna Romanija

PALE - Opštine Pale i Istočni Stari Grad, te područje Ravne Romanije danas će biti bez električne energije, najavljeno je iz "Elektrodistribucije" Pale.

Dodik: Paljanska opština među najperspektivnijim

PALE - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da su danas Pale jedna od najperspektivnijih opština ovog dijela Republike Srpske.

Dodiku plaketa za izuzetan doprinos u razvoju opštine Pale

PALE - Srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku večeras je dodijeljena Plaketa za izuzetan doprinos razvoju opštine Pale.

Najčitanije