Pjesma

Keša maestralno otpjevala pjesmu iz filma "Veličanstveni šoumen"

Blada "This Is Me" koju originalno izvodi brodvejska zvijezda Kela Setl, dobila je novo ruho. Verzija koju je Keša napravila za potrebe filma "Veličanstveni šoumen" prijatno je iznenadila i publiku i kritiku.

Sergej Pajić promovisao prvu pjesmu: "Anđeo"posvećen fanovima

BANJALUKA - Trinaestogodišnji Sergej Pajić, muzički talenat iz Banjaluke, kojeg je domaća publika bolje upoznala i zavoljela u trećoj sezoni dječjeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", u četvrtak uveče promovisao je svoju prvu pjesmu "Anđeo".

Božo Vrećo objavio spot za pjesmu 'Ko li noćas miluje ti kosu'

Jedan od savršenijih spojeva na muzičkom nebu – Božo Vrećo i Vasil Hadžimanov, ukrstili su svoje beskrajne talente i neopisive kreativne energije, te iznjedrili prelijepu ljubavnu pjesmu „Ko li noćas miluje ti kosu“, koja će, sigurni smo, dirnuti gotovo svačije srce.

Ne pjevaju samo Dačić i Dodik, znaju to i mnogi drugi političari

Bilo u želji da se predstave građanima, kao obični ljudi, koji vole isto što i oni, ili jednostavno u moru državničkih obaveza i sebi daju malo oduška, političari znaju da iznenade javnost i late se mikrofona, te zapjevaju iz sve snage i srca.

Eminem se u novoj pjesmi obrušio na Trampa

Američki rep muzičar Eminem izveo je novu pjesmu u kojoj se okomio na predsjednika SAD Donalda Trampa, kojeg je ismijao kao "kamikazu koji će vjerovatno izazvati nuklearni holokaust".

Kakve veze ima pjesma Robija Vilijamsa sa pucnjavom u Las Vegasu?

U pjesmi "Me and My Monkey" Robija Vilijamsa sa njegovog albuma "Escapology" iz 2002. godine pronađene su zapanjujuće sličnosti sa nedavnim masakrom u Las Vegasu

'Zveckanje mitraljezom' uzburkalo duhove u Bosanskom Petrovcu

BOSANSKI PETROVAC - Moj mitraljez i njegovo zrno četnike će zaviti u crno, glase stihovi pjesme koja se prije nekoliko dana orila među bošnjačkom omladinom, dok je slavila Dan oslobođenja Bosanskog Petrovca.

Dječji hor "Palčići" iz Sarajeva snimio pjesmu na znakovnom jeziku

SARAJEVO - Znakovni jezik ima plesnu ljepotu koja mora ući u naše živote i obogatiti živote naše djece, naše budućnosti, kazala je Lana Marinović, voditeljka hora i jedno od zaštitnih lica sarajevskog dječjeg hora "Palčići".

Dodik na Palama zapjevao "Romaniju"

PALE - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovao je na Palama obilježavanju Dana i krsne slave opštine.

Bilja Krstić i "Bistrik" predstavili novi spot

Bilja Krstić i "Bistrik" nastavljaju promociju svog novog albuma "Svod" – pjesma "Jonje, Jonje", koja je već privukla veliku pažnju i na svjetskim listama world muzike s obzirom na to da je engleski izdavač "Ark music" album objavio i za svjetsko tržište, dobila je prateći spot.

Najčitanije