Putin

Djevojka zaprosila Putina, pogledajte njegovu reakciju

Ruski predsjednik Vladimir Putin se tokom posjete Ivanovu sastao sa građanima tog grada, a jedna djevojka iz mase uzviknula je: "Oženite me".

Putin: Ne želim da uklonim ograničenje predsjedničkih mandata

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da ne želi da ukloni ograničenje na dva uzastopna predsjednička mandata za jednu osobu, jer razmišlja o budućnosti.

Stupilo na snagu primirje u Idlibu

ANKARA, MOSKVA - Na području linije kontakta u zoni deeskalacije u sirijskom Idlibu zaustavljene su sve vojne aktivnosti, odnosno na snagu je stupilo primirje, u skladu sa dogovorom koji je postignut u Moskvi na sastanku predsjednika Turske Redžepa Tajipa Erdoana i Rusije Vladimira Putina.

Nakon šest sati razgovora Putin i Erdoan usaglasili zajednički dokument

​Poslije šest sati razgovora, u Moskvi je završen sastanak predsjednika Rusije Vladimira Putina i predsjednika Turske Redžepa Tajipa Erdoana.

Kako se Putin štiti od virusa korona

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin je dobro zaštićen od virusa korona, rekao je potpredsjednik Kremlja Dmitrij Peskov.

Putin i Erdoan o Siriji, važan politički pokušaj da se riješi kriza

ANKARA - Planirani razgovori o situaciji u Idlibu između predsjednika Turske Redžepa Tajupa Erdoana i ruskog predsjednika Vladimira Putina izuzetno su važan politički pokušaj da se riješi krizna situacija u Siriji, smatraju turski analitičari, prenosi Tass.

Putin i Merkelova razgovarali o situaciji u Siriji

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa njemačkom kancelarkom Angelom Merkel o situaciji u sirijskoj provinciji Idlib, prenio je TAS S.

Putin: Nećemo da ratujemo ni sa kim

MOSKVA - Rusija neće ratovati ni sa kim i polaže temelje da se ni druge zemlje ne usude da uđu u oružani sukob sa Moskvom, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin.

Putin o virusu korona: Činimo sve što je u našoj moći

MOSKVA - Rusija čini sve što je u njenoj moći u borbi protiv virusa korona i situacija je, generalno, pod kontrolom, rekao je predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin na aerodromu Vnukovo u Moskvi.

Šta Putin kaže na tvrdnje da ima dvojnika?

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin je priznao da su mu predlagali da ima dvojnika iz bezbjednosnih razloga, ali da je on tu ponudu odbio.

Najčitanije