Računi

Povećan broj blokiranih računa u BiH

SARAJEVO - U BiH je blokirano ukupno 75.603 računa poslovnih subjekata, pri čemu 64.365 firmi imaju blokiran bar jedan račun, podaci su Centralne banke BiH za novembar.

U BiH blokirano više od 75.000 računa poslovnih subjekata

SARAJEVO - Centralna banka Bosne i Hercegovine (CBBiH) objavila je ažurirane podatke o blokiranim računima poslovnih subjekata u BiH po kojima je na dan 1. novembra ukupno blokiran 75.261 račun poslovnih subjekata, dok 64.213 firmi imaju blokiran bar jedan račun.

Objavljen novi spisak blokiranih računa u Bosni i Hercegovini

SARAJEVO - Centralna banka Bosne i Hercegovine objavila je ažuriranu listu blokiranih računa sa zaključno s posljednjim danom mjeseca septembra.

U blokadi 325 hiljada građana

ZAGREB - Prema posljednjim podacima, u finansijskoj blokadi je 325.000 građana Hrvatske - njihov dug iznosi 42,18 milijardi kuna.

Uskoro elektronsko dostavljanje računa za porez

BANJALUKA - Poreska uprava Republike Srpske je u završnoj fazi priprema za puštanje u rad E-računa - nove usluge elektronskog dostavljanja računa za porez na nepokretnosti koja će poreskim obveznicima uskoro biti na raspolaganju.

Računi iz Čistoće nisu krivotvoreni

BANJALUKA - Zbog informacija da su koverte u kojima se nalaze računi za usluge "Čistoće" krivotvorene jer na njima nema pečata prijemne pošte, a označeno je da je poštarina plaćena u pošti Banjaluka, dovedena je u pitanja vjerodostojnost tih računa.

Banjaluka: Krivotvorene koverte sa računima za usluge "Čistoće"

BANJALUKA - Poštanski radnici preduzeća "Pošte Srpske" uočili su u banjalučkim mjesnim zajednicama Ada, Borik i Centar krivotvorene koverte na kojima je odštampano "poštarina plaćena u pošti Banjaluka", a u kojima se, navodno, nalaze računi za usluge "Čistoće".

Računi kasne, građani zabrinuti zbog kamata

BANJALUKA - Građani se ovih dana žale na kašnjenje komunalnih računa, pa se brinu da će im biti obračunate kamate ako ne plate obaveze na vrijeme.

Najčitanije