Ratko Mladić

Mladić: Prevazići svađe i sačuvati Srpsku

BEOGRAD - Prvi komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić želi da se čuva Republika Srpska, prevaziđu svađe i da dođe do pomirenja između glavnih srpskih političkih faktora, rekao je njegov sin Darko Mladić.

Mladić se ponovo žalio na zdravstveno stanje

BEOGRAD - Bivši komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić danas se pred međunarodnim sudom u Hagu ponovo požalio na loše zdravstveno stanje, navodeći da mnogo vremena provodi u krevetu, u bolovima.

General Mladić se ponovo žalio na zdravstveno stanje

BEOGRAD - Bivši komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić danas se pred međunarodnim sudom u Hagu ponovo požalio na loše zdravstveno stanje, navodeći da mnogo vremena provodi u krevetu, u bolovima.

Sin Ratka Mladića: Omogućiti liječenje mom ocu u Srbiji ili Rusiji

MOSKVA - Porodica generala Ratka Mladića, koji služi doživotnu kaznu u zatvoru u Hagu, zabrinuta je za njegovo zdravstveno stanje i zahtijeva da bude odveden na liječenje u Rusiju ili Srbiju, izjavio je njegov sin Darko Mladić u ruskoj Dumi.

Mladićeva statusna konferencija 6. novembra

HAG - Statusna konferencija u postupku protiv generala Ratka Mladića osuđenog prvostepenom presudom Haškog tribunala na doživotni zatvor, zakazana je za 6. novembar.

Odbrana će tražiti da Mladića pregleda međunarodni tim ljekara

BEOGRAD - Odbrana generala Ratka Mladića tražiće da ga u pritvoru Haškog tribunala što prije pregleda međunarodni tim ljekara, jer je u međuvremenu imao manje moždane udare, rekao je generalov sin Darko Mladić.

Mladićeva poruka iz Haga: Srpsku očuvati po svaku cijenu

BANJALUKA - Nekadašnji komandant Glavnog štaba Vojske Republike Srpske (VRS) Ratko Mladić pristupio je Organizaciji starješina VRS i poručio da se Srpska mora očuvati po svaku cijenu, jer su u njene temelje ugrađeni životi 30.000 najboljih sinova i kćeri srpskog naroda.

Sud odbio zahtjev tužilaštva, novo vijeće odlučuje o Mladiću

HAG - Sudija Džozef E. Čiondo Masanče odbio je danas kao neosnovan zahtjev haškog tužilaštva koje je tražilo da se poništi odluka o izuzeću trojice sudija iz apelacionog vijeća u procesu protiv generala Ratka Mladića.

Usvojen zahtjev Mladićeve odbrane za izuzeće trojice sudija

Međunarodni sud u Hagu usvojio je zahtjev odbrane Ratka Mladića za izuzeće trojice sudija iz apelacionog vijeća koje će razmatrati Mladićevu žalbu na prvostepenu presudu kojom je osuđen na doživotni zatvor zbog genocida i zločina protiv čovječnosti u BiH.

Ratko Mladić se obratio Kotorvarošanima

Nekadašnji komandant Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratko Mladić obratio se stanovnicima Kotor Varoša koji su se okupili na promociji knjige "Komandant" koja govori o njemu.

Najčitanije