Svadba

Udaje se Dea Đurđević: Evo ko će pjevati na svadbi

Voditeljka Dea Đurđević godinama je u skladnoj vezi sa dvadeset godina starijim kolegom Mladenom Mijatovićem, a par će se u nedjelju vjenčati pred porodicom i najbližim prijateljima.

Ana Ivanović bratu za svadbu poklonila "sitnicu" od dva miliona evra?

Dragana, kćerka fudbalske legende Dragana Džajića, i Miloš, brat Ane Ivanović, vjenčali su se u subotu, 25. maja, u prestižnom beogradskom hotelu, a svadbi je prisustvovalo 250 zvanica.

Oružana pljačka tokom svadbe u Međugorju

MEĐUGORJE - Naoružani maskirani napadači u subotu naveče izveli su spektakularnu pljačku u Herceg etno selu u Međugorju, u kojoj je, prema nezvaničnim informacijama, ukradena veća količina novca.

Udala se Maja Šuput

Na istarskom imanju Meneghetti počela je proslava vjenčanja hrvatske pjevačice Maje Šuput, koja je svom partneru Nenadu Tatarinovu napokon odlučila reći "da".

U Crnoj Gori od svadbi i rođendana prihodovano dva miliona evra

Ukupno 50 ugostiteljskih objekata u Crnoj Gori prošle godine je organizovalo 864 svadbena i rođendanska veselja, a iznos ostvarenog prihoda po tom osnovu i prometa evidentiranog preko poreske registar kase, iznosi skoro dva miliona evra, saopštila je Poreska uprava.

Obukla vjenčanicu pa bivšem upala na svadbu

Iznervirana žena upala je na vjenčanje svog bivšeg momka u vjenčanici i pred očima njegove buduće supruge preklinjanja ga da joj se vrate.

Zapucao kada su krenuli po mladu, pa mu oduzeli pušku

DOBOJ - Policija iz Doboja od S.F. (30) oduzela je automatsku pušku i okvir za nju, kojom je pucao na svadbenom veselju.

Najbogatiji Indijac oženio sina, ovako je izgledala svadba

​Četvrti na listi najbogatijih u svijetu, Mukeš Ambani, predsjednik najveće indijske kompanije "Reliance Industries" priredio je u subotu svadbu svome sinu Akašu na kojoj su se okupile najznačajnije ličnosti poslovne, političke i filmske elite.

Užasan čin mladoženje: Na svadbi udario šamar nevjesti, video šokirao svijet

Video vjenčanja sa nepoznate lokacije postao je viralan zbog odvratnog ponašanja mladoženje prema ženi.

Kad se mladoženjina ljubavnica pojavi na vjenčanju i napravi haos

Jedna žena iz Južne Afrike pojavila se na vjenčanju svog ljubavnika obučena isto kao njegova buduća supruga i napravila haos.

Najčitanije