Trebinje

Crveni meteoalarm za područje Trebinja

SARAJEVO - Federalni hidrometeorološki zavod izdao je crveno upozorenje za područje Trebinja zbog obilnih padavina i olujnih udara juga.

Lažno prijavio da je pucano na njega

TREBINJE - Z.O. danas je trebinjskoj Policijskoj upravi lažno prijavio da je nepoznato lice iz vatrenog oružja pucalo u njegovom pravcu, zbog čega će protiv njega nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj.

Petorka falsifikovala račune iz hotela pa oštetila firme za 70.000 KM

​TREBINJE – Trebinjska policija podnijela je izvještaj protiv pet osoba koji se sumnjiče da su falsifikovali račune za noćenje u hotelima, čime su preduzećima u kojima rade nanijeli štetu od oko 70.000 KM.

Trebinjski voditelj hiljadama stripova napunio ormare

Darko Kurtović, voditelj Radio Trebinja, po mnogima je jedan od najzanimljivijih likova u Trebinju, jer je momak sa ogromnim brojem nagrada iz dramskog amaterizma, najpopularniji dječji zabavljač i vrsni poznavalac svijeta filma i muzike, ali i kolekcionar stripova, kojih ima nekoliko hiljada različitih vrsta i izdanja.

Trebinju potrebno novo onkološko odjeljenje

TREBINJE - Medicinsko osoblje Službe za onkologiju, kao i ostali zdravstveni radnici Bolnice Trebinje pokrenuli su inicijativu da se, zbog sve većeg broja teško oboljelih koji se liječe u Trebinju, otvori novo odjeljenje za oboljele od malignih bolesti, s mnogo većim kapacitetima.

Predavanje o temi "Petarde nisu igračke"

TREBINJE - Pripadnici Policijske uprave Trebinje održaće sutra predavanje o temi "Petarde nisu igračke", u okviru istoimene akcije, za učenike Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj".

Veče u znaku Alekse Šantića i Mostara

U Trebinju su večeras promovisane monografija "100 Šantićevih večeri poezije" autora Radivoja Krulja i knjiga "Mostarski dragulji" Josipa Muselimovića.

Migranti i dalje prolaze kroz Hercegovinu

TREBINJE - Stalan priliv migranata na područje istočne Hercegovine i dalje je problem koji prijeti da naruši bezbjednosnu situaciju u ovoj regiji i zato će biti povećane aktivnosti pripadnika Policijske uprave Trebinje po ovom pitanju, rekao je načelnik ove uprave Siniša Laketa.

Veliki podsticaji malim preduzećima u Trebinju

​TREBINJE - Trebinjski privrednici iz mikro, malih i srednjih preduzeća moći će dobiti po 100.000 evra bespovratnih sredstava po svakom dobro urađenom projektu koji se bude odnosio na povećanje konkurentnosti inovacijama u razvoju proizvoda ili usluga.

Objektivno novinarstvo za napredak društva

TREBINJE - Dva su ključna problema u slobodnom radu novinara, a u pitanju su cenzura i autocenzura, odnosno politički pritisci i pritisci u samim redakcijama, zaključeno je u Trebinju na sastanku "Mapiranje ljudskih prava u medijima s fokusom na prava novinara".

Najčitanije