Vašington

Počela druga runda razgovora u Bijeloj kući, došla i Ivanka Tramp

U Vašingtonu je u Bijeloj kući počela druga runda pregovora Beograda i Prištine, oko 20.30 po srednjeevropskom vremenu, saznaje Tanjug.

Šta piše u tački 10 dokumenta koji je predstavljen u Vašingtonu?

Obje strane obavezuju se na međusobno priznanje i zaštitu etničkih manjina - piše u tački 10 dokumenta koji je danas predstavljen predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, rečeno je Tanjugu u delegaciji Beograda u Vašingtonu.

Grenel o dokumentu o priznanju Kosova: Nije tačno

"Nije tačno", napisao je specijalni savjetnik američkog predsjednika Ričard Grenel reagujući na tvit portala "Pavlović Today", koji je pod oznakom hitno objavio da je "Grenel predstavio Vučiću dokument da potpiše kosovsku nezavisnost".

Mali: Ogroman pritisak u Vašingtonu, Vučić se bori

VAŠINGTON - Ogroman je pritisak na delegaciju Beograda u Vašingtonu, istakao je ministar finansija Srbije Siniša Mali i dodao da 20 učesnika razgovora, ne samo Albanci, "veoma agresivno reaguje na svaku riječ iz naše delegacije".

Vučiću stavljen na sto papir sa priznanjem Kosova?

VAŠINGTON - Na početku sastanka sa predstavnicima Prištine u Bijeloj kući, predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručen je papir po kojem Srbija danas treba da prizna nezavisno Kosovo, saznaje "Blic".

Počeo sastanak delegacija Beograda i Prištine sa Grenelom

VAŠINGTON - Sastanak delegacija Beograda i Prištine sa specijalnim izaslanikom američkog predsjednika za pregovore Ričardom Grenelom počeo je u Bijeloj kući oko 16 sati po srednjeevropskom vremenu.

Novo policijsko ubistvo mladog Afroamerikanca u Vašingtonu

VAŠINGTON - U Americi se dogodilo novo policijsko ubistvo mladog Afroamerikanca - sinoć su u Vašingtonu policajci ubili mladog Afroamerikanca Dajona Keja (18), uz obrazloženje da se "prijetio vatrenim oružjem".

"Kosovski tim nije spreman za sastanak u Vašingtonu"

KOSOVSKA MITROVICA - Politički analitičar iz organizacije "Demokratija za razvoj" Visar Džambazi izrazio je danas sumnju da će predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp prisustvovati sastanku Beograda i Prištine u Vašingtonu 4. septembra, već očekuje samo finalizaciju ranije postignutih sporazuma.

Đurić o razgovorima u Vašingtonu: Vučićev tim pripremio ozbiljnu platformu

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić kaže da Srbija svoje interese u Vašingtonu brani zalaganjem za otvaranje tržišta Kosova i Metohije za srpska preduzeća.

Vučić u dvodnevnoj posjeti Vašingtonu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u dvodnevnoj posjeti SAD, gdje će učestvovati u razgovorima o ekonomskoj saradnji između Beograda i Prištine.

Najčitanije