Vitez

Radnici 'Vitezita' se vraćaju kući nakon obećanja resornog ministra

SARAJEVO – Radnici tvornice "Vitezit", njih 23, nakon što su tri dana pješačili i stigli u Sarajevo, vraćaju se kući.

Radnici Vitezita prešli 76 kilometara, pješice stigli u Sarajevo

SARAJEVO – Radnici tvornice "Vitezit", njih 23, stigli su pješke iz Viteza u Sarajevu nakon tri dana pješačenja po kiši i hladnom vremenu.

Eho "Zlatnog viteza" odjekivaće Banjalukom

BANJALUKA - Trodnevni festival "Eho Zlatnog viteza u Republici Srpskoj" počeće sutra u gradu na Vrbasu, a tim povodom u ovom gradu će se naći i jedan od najcjenjenijih umjetnika današnjice Nikolaj Petrovič Burljajev.

Zbog komšijskog inata i nepostojanja puta svojoj kući prilaze penjući se po zidu

Porodica Nevenke Buhić iz naselja Rijeka kod Viteza, zbog nepostojanja pristupnog puta, ali i komšijskog inata, svojoj kući prilazi preko zida kojim je regulisano korito Lašve.

Nakon sukoba s policijom u bolnici završilo šest žena?

VITEZ - U mjestu Kruščica kod Viteza rano jutros došlo je do sukoba između specijalaca MUP-a Srednjobosanskog kantona i mještana koji su željeli da spriječe gradnju mini hidrocentrale na rijeci Kruščici.

Borac bolji od Viteza

Fudbaleri banjalučkog Borca savladali su sinoć Vitez sa 1:0 u 5. kolu BH Telecom Premijer lige BiH.

Prodaja ulaznica za utakmicu Borac-Vitez počinje sutra

Prodaja ulaznica za utakmicu 5. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine između Borca i Viteza, koja se igra u nedjelju od 20 časova na Gradskom stadionu, počinje sutra.

Pucnjava kod Viteza, ranjena jedna osoba

SARAJEVO - U pucnjavi u mjestu Zabilje kod Viteza lakše je povrijeđen muškarac čiji su inicijali E.Z. /35/ iz Travnika, zbog čega je uhapšen muškarac A.F /53/ iz Zabilja koji je priznao izvršenje ovog djela, rečeno je Srni iz Operativno-komunikacionog centra MUP-a Srednjebosanskog kantona.

Slaven Musa: Prvo čekam Vitez

Slaven Musa, fudbalski stručnjak kojem je sa završetkom sezone u BHT Premijer ligi BiH istekao ugovor sa Vitezom, ističe da iako ima ponuda drugih klubova prije svega želi da priča sa doskorašnjim poslodavcima.

Fudbaleri Viteza remizirali sa Širokim Brijegom

SARAJEVO - Fudbaleri Viteza na domaćem terenu danas su remizirali s ekipom Širokog Brijega 1:1, u okviru trećeg kola Lige za opstanak Bosne i Hercegovine.

Najčitanije