djevojčica

Djevojčica prijavila oca i brata da su je tjerali da se skida kako bi je gledali i pipkali

Policija u Šapcu uhapsila je muškarca iz okoline Bogatića koji je osumnjičen da je seksualno uznemiravao svoju kćerku (13), i to zajedno sa svojim sinom i djevojčicinim starijim bratom koji je takođe priveden.

UKC RS: Stabilno stanje povrijeđene djevojčice iz Bijeljine

BANJALUKA - Djevojčica iz Bijeljine Đ.L. (11) primljena je u politraumatizovanom stanju u Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske u Banjaluci, trenutno je svjesna i za sada stabilnog zdravstvenog stanja, a sve dalje prognoze su preuranjene, saopšteno je iz UKC-a.

Djevojčicu povrijeđenu kod Modriče prebacuju na UKC RS

DOBOJ - Djevojčica iz Bijeljine teško je povrijeđena u sudaru dva vozila na magistralnom putu Modriča-Doboj, u mjestu Dugo Polje, a njeno stanje je stabilno, nakon hirurškog zahvata, rečeno je Srni u dobojskoj Bolnici "Sveti apostol Luka".

Učenica pala u nesvijest i preminula

Djevojčica stara svega 15 godina iznenada je preminula tokom nastave u gimnaziji "Patrijarh Pavle" u Rakovici.

Slučaj trovanja djevojčice u vrtiću: Zakazano saslušanje vaspitačica

Mjesec dana od trovanja djevojčice u vrtiću "Naša radost" u Rači još se ne zna ko je kriv i odgovoran za to što je u flašici sa etiketom vode bio "asepsol".

Fotografisao kćerku pa je nudio prijateljima i poznanicima

Otac iz jednog mjesta na istoku Hrvatske, fotografisao je svoju kćerku, a onda slike slao svojim prijateljima i poznanicima, pa im nudio svoju kćerku.

Novorođenče pronađeno živo u grobu

BAREJLI - Novorođena djevojčica pronađena je zakopana živa na sjeveru Indije, saopštio je šef lokalne policije.

Dvojica dječaka ukrala novac za liječenje djevojčice

Maloljetni Kikinđani (15) i (12) u subotu su, ispred jednog restorana brze hrane, ukrali novac namijenjen liječenju četrnaestomesečne Tise Sredojev.

Majka djevojčice koja se otrovala asepsolom: Tužićemo vrtić zbog nemara

Najvjerovatnije ćemo zbog velikog nemara tužiti upravu vrtića. U ovom trenutku najvažnije mi je da mi se dijete oporavlja.

Djevojčica iz Beograda najmlađi kreator Pariske nedelje mode

​Priča Tare Katarine Popović pokazuje kako urođena kreativnost i jedan domaći zadatak mogu da dovedu do toga da jedna devojčica postane najmlađi kreator u istoriji Pariske nedelje mode?

Najčitanije