Španija

Otkazan španski festival San Fermin poznat po trkama bikova

MADRID - Poznati španski festival San Fermin, poznat po trkama bikova po ulicama španskog grada Pamplone, koji se održava u julu, otkazan je zbog epidemije virusa korona, saopštile su danas lokalne vlasti.

Završni turnir odlučuje o šampionu Španije

Košarkaška liga Španije planira da završi sezonu tako što će se organizovati finalni turnir na kom će učestvovati 12 ekipa, prenosi Marka.

Španija ima najmanji broj smrtnih slučajeva u posljednjih mjesec dana

MADRID - Španija je prijavila najniži dnevni broj smrtnih slučajeva za potvrđene žrtve virusa korona u gotovo mjesec dana u vrijeme kada zemlja pokušava obuzdati epidemiju u kojoj je smrtno stradalo više od 20.000 ljudi.

U Španiji broj mrtvih premašio 20.000

MADRID - Broj umrlih od posljedica infekcije virusom korona u Španiji povećan je za 565, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja.

Broj preminulih u Španiji porastao na 19.130

MADRID - Broj preminulih u Španiji usljed širenja virusa korona porastao je na 19.130, saopšteno je iz španskog Ministarstva zdravlja.

U Španiji još 517 žrtava virusa korona

MADRID - u Španiji je tokom prethodna 24 časa od virusa korona umrlo 517 ljudi, čime je ukupan broj povećan na 17.489, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Španija se vraća na posao, poslije mjesec dana karantina

Poslije znatnog pada broja umrlih u posljednja tri dana, u Španiji se smanjuje i broj zaraženih na dnevnom nivou. Iako je kriva smrtnosti danas skočila, predsjednik Pedro Sančez riješio je da djelimično ukine karantin, da se neki od radnika, uz mjere opreza, vrate na posao.

Španska privreda će najviše stradati u korona-krizi?

MADRID - Visok udio turizma u privredi, mnogo zaposlenih na određeno vrijeme i veliki značaj malih i srednjih preduzeća glavni su faktori zbog kojih ekonomski analitičari predviđaju da će španska privreda najviše stradati u Evropi od pandemije korona virusa.

Blagi pad broja umrlih u Španiji

BARSELONA - U Španiji je tokom prethodna 24 časa od virusa korona umrlo 605 ljudi, što je ponovo manje nego dan ranije, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

U Španiji manji broj umrlih nego prethodnih dana

MADRID - Tokom prethodna 24 časa u Španiji su od virusa korona umrle 683 osobe, što predstavlja smanjenje poslije dva dana rasta, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Najčitanije