Banjaluka

Uspješna poslovna godina "Eko-toplana" uz redovnu isporuku grijanja

BANJALUKA - Rezultati banjalučkih "Eko-toplana" u prošloj godini pokazuju da je ovo preduzeće uspješno završilo poslovnu godinu uz redovnu isporuku toplotne energije, navedeno je u Informaciji o poslovanju za prošlu godinu, koja je zajedno sa Informacijom o planu poslovanja privrednog društva "Eko-toplane" za ovu godinu usvojena na Skupštini grada Banjaluka.

U Banjaluci od danas izdavanje ljekarskih uvjerenja za buduće studente

BANJALUKA - Budući studenti od danas ljekarska uvjerenja za upis na prvu godinu fakulteta mogu dobiti u Edukativnom centru porodične medicine na lokalitetu Poliklinike, kao i u Medicinskom specijalističkom centru Medicinskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, saopšteno je iz banjalučkog Doma zdravlja.

Uhapšen zbog sumnje da je ukrao novčanik

BANJALUKA – Banjalučka policija juče je identifikovala i uhapsila Ž.J. zbog sumnje da je ukrao novčanik.

Počela gradnja kanalizacione mreže u Đurđevdanskoj ulici u Banjaluci

U Đurđevdanskoj ulici u Banjaluci danas je počela izgradnja kanalizacione mreže, jednog od više projekata iz ove oblasti koje će u narednim mjesecima biti relizovani na području naselja Vrbanja, saopšteno je iz Gradske uprave.

Prijavljen za vrijeđanje pa uhvaćen s puškom u kesi

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka 27. juna, uhapsili su lice inicijala M.Lj. zbog sumnje da je počinilo krivično djelo “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Osumnjičen da je pucao i oštetio automobil u Banjaluci

BANJALUKA – Banjalučka policija u petak identifikovala je i izvršila kriminalističku obradu nad A.P. zbog osnova sumnje da je počinio krivična djela izazivanje opšte opasnosti i oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Novi asfalt u Zemunskoj ulici u Banjaluci

BANJALUKA - Zemunska ulica u naselju Lazarevo asfaltirana je ovih dana, u okviru investicionog održavanja gradskih saobraćajnica, saopšteno je iz Gradske uprave.

Nastavak velikog projekta vodosnabdijevanja: "Voda II" počinje u avgustu

Nastavak velikog projekta vodosnabdijevanja na području grada Banjaluka pod nazivom "Voda II" počeće u avgustu, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Zaprašivanje komaraca u Banjaluci sredinom jula

Povećanjem temperatura očekuje se pojava komaraca na području grada Banjaluka, tako da ćemo za 15 20 dana izvršiti zaprašivanje, rekao je Vladimir Šušnjar, direktor "Ekobela", preduzeća koje svake godine obavlja ovaj posao.

Pješak povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci

BANJALUKA - Pješak R.C. povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila u banjalučkom naselju Starčevica, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Najčitanije