Banjaluka

Dragočaj dobija novu ambulantu

Mjesna zajednica Dragočaj bi iduće godine trebalo da dobije novu ambulantu porodične medicine procijenjene vrijednosti oko 280.000 KM, potvrdili su za "Nezavisne" u Domu zdravlja.

Rock opera razdrmala publiku u dvorani Borik

U Sportskoj dvorani Borik održan je koncert orkestra Rock opera iz Novog Sada.

Zbog droge uhapšen i policijski službenik PU Banjaluka

BANJALUKA - Policijski službenik Policijske uprave Banjaluka, čiji su inicijali S.S., uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja i nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, rekla je Srni načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske Mirna Miljanović.

Sudar nisana i mercedesa u Banjaluci

BANJALUKA - Sudar dva automobila desio se danas na zapadnom tranzitu, kod "Voćara" u Banjaluci, potvrđeno je za "Nezavisne" u Policijskoj upravi Banjaluka.

Planirana gradnja više novih vrtića u Banjaluci

BANJALUKA - Naselja Kuljani, Obilićevo, Vrbanja i Aleja centar trebalo bi da dobiju nove vrtiće, u nastojanju da predškolsko obrazovanje bude dostupno što većem broju djece.

Pojačane kontrole vozača, zabilježeno 1.013 prekršaja

BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka je tokom akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju kontrolisala 1.615 učesnika i evidentirala 1.013 prekršaja, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Lažno prijavio provalu u kuću, pa uhapšen

BANJALUKA – Banjalučka policija uhapsila je juče G.L. zbog sumnje da je lažno prijavio provalu u svoju kuću.

Dobojka osumnjičena da je pokrala ženu na ulici u Banjaluci

BANJALUKA – Dobojka Šefika H. uhapšena je juče u Banjaluci zbog sumnje da je ukrala novac od žene u centru grada, rekli su u Policijskoj upravi Banjaluka.

Lažni pijani policajac zaustavljao u Banjaluci

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su u tom gradu muškarca čiji su inicijali D.D. zbog sumnje da se lažno predstavljao kao inspektor policije.

Bez struje osam banjalučkih naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 10 časova biti dijelovi naselja Ledenice i Racune, a od osam do 16 dio naselja Kola-Vukliševići.

Najčitanije