Bazen

Dječak od balkona napravio bazen

Na društvenim se mrežama u ponedjeljak pojavila fotografija koja je posvjedočila da su velike vrućine neke natjerale da posegnu za drastičnim, ali i zastrašujuće opasnim metodama.

Ovo je najveći bazen na svijetu

U hotelskom kompleksu u Čileu nalazi se najveći bazen na svijetu, koji više liči na okean nego na bazen.

Da li je hlor u bazenima opasan za zdravlje?

Ako koristite javne bazene možda se pitate je li hlor u vodi štetan po zdravlje. Klor se koristi i u izbjeljivačima, a i miris u bazenu zna biti težak.

Pronašli aligatora u svom bazenu

Vlasnici kuće u Sararasoti na Floridi srećom su pogledali u bazen u dvorištu pre uskakanja u vodu. Imali su i šta da vide – skoro tri metra dučačkog aligatora…

Tuširanje obavezno i prije ulaska u bazen

Ako ste ikada koristili javni bazen vjerovatno ste se zapitali u kolikoj mjeri hlor u bazenskoj vodi šteti zdravlju, s obzirom na to da je poznato da se taj hemijski element koristi kao sredstvo za izbjeljivanje, a snažan miris hlorirane vode često je odbojan.

Sezonske karte za bazene "Aquana" od 60 do 80 KM

Pretprodaja sezonskih ulaznica za bazene "Aquana" je počela, potvrdili su u tom preduzeću.

Banjalučanin teško povrijeđen: Bio u kafiću sa društvom, pa skočio u prazan bazen

BANJALUKA - Tridesetdvogodišnji R.M. iz Banjaluke, koji je noćas teško povrijeđen kod kafića "Intermezzo", u banjalučkom naselju Lauš, povrede je zadobio kada je sam skočio u bazen koji je bio prazan!

Drvo palo u bazen: 18 poginulih, 20 povrijeđenih

AKRA - Najmanje 18 osoba je poginulo, a 20 je povrijeđeno kada je veliko drvo palo u bazen u kome su se kupali ljudi u podnožju vodopada u Gani, saopštila je danas policija.

Najčitanije