Biciklista

U sudaru s kedijem poginuo biciklista

Noćas oko 21 sat kod Čapljine, u Bobanovom naselju, u sudaru s automobilom smrtno je stradao biciklista.

Biciklista iz Zenice poginuo na Bradini

Biciklista I. M. (1964.) iz Zenice poginuo je juče nakon pada s bicikla na Bradini, potvrđeno je iz MUP-a HNK.

Povrijeđen pijani biciklista

ZVORNIK - Biciklista čiji su inicijali M.S. (57) iz Bratunca povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik-Milići, u mjestu Konjević Polje, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Povrijeđen biciklista u Gradišci

GRADIŠKA - Biciklista iz Gradiške čiji su inicijali M.V. /37/ je povrijeđen u ovom gradu kada ga je udario automobil Fiat kojim je upravljala tridesetdevetogodišnja sugrađanka čiji su inicijali M.V, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Gradiška.

Povrijeđen jedanaestogodišnji biciklista

ISTOČNO SARAJEVO - Jedanaestogodišnji dječak povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi na Sokocu, nakon čega je zadržan na liječenju u Bolnici Istočno Sarajevo.

Umro biciklista koji se srušio tokom trke (uznemirujući video)

Biciklist Majkl Golar (23), član ekipe Veranda’s Willems - Crelana,koji je pao tokom nedjeljne trke Paris – Rube, tokom noći nažalost je preminuo.

Teže povrijeđena žena biciklista

GRADIŠKA - Šezdesetpetogodišnja žena iz Gradiške čiji su inicijali A.B. teže je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Dubrave, opština Gradiška, kada ju je dok je vozila bicikl udario automobil ford koga je vozio dvadesetsedmogodišnji sugrađanin čiji su inicijali R.C.

Teže povrijeđen biciklista u Gradišci

GRADIŠKA - Šezdesetpetogodišnjak iz Gradiške čiji su inicijali D.O. teže je povrijeđen na magistralnom putu Banjaluka-Gradiška kada ga je dok je vozio bicikl udario automobil mercedes.

Pijani biciklista udario samovozeći auto

Sve više auto-kompanija testira prototipove "automobila bez vozača" na javnim saobraćajnicama, pa je neminovno da se ponekom od test vozila dogodi saobraćajna nezgoda.

Biciklista povrijeđen u Srpcu

SRBAC - Sedamdesetsedmogodišnji biciklista S.Ž. povrijeđen je sinoć u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u mjestu Kukulje, opština Srbac.

Najčitanije