Dual

Dual radar u decembru lovi vozače na području Banjaluke

BANJALUKA – Policijska uprava Banjaluka obaviještava građane da je u decembru na putevima koje su u operativnoj nadležnosti ove uprave (Banjaluka, Laktaši, Prnjavor, Кotor Varoš, Čelinac) kontrola radarskim sistemom "Dual". Ovaj sistem podrazumjeva evidentiranje brzine bez prisustva policijskih službenika i bez zaustavljanja vozača.

Za skoro tri mjeseca "dual" registrovao 3.558 prekršaja

BIJELJINA - Na području Policijske uprave Bijeljina radarski sistem "dual" evidentirao je 3.558 prekršaja za skoro tri mjeseca, a kontrola brizne kretanja vozila biće nastavljena do 27. decembra, saopšteno je iz ove uprave.

"Dual" radar u novembru lovi vozače na području Banjaluke

BANJALUKA – Policijska uprava Banjaluka obavještava građane da je u mjesecu novembru pa sve do 2. decembra na putevima koji su u operativnoj nadležnosti ove uprave prisutan uređaj za mjerenje brzine kretanja "Dual" radar.

"Dual" od sutra "lovi" u Prijedoru

PRIJEDOR - Na području koje pokriva prijedorska Policijska uprava kontrola brzine kretanja radarskim sistemom "dual" počinje sutra i trajaće do 30. novembra.

Dual radar 'peca' vozače na području Banjaluke

BANJALUKA - U oktobru će na području Policijske uprave Banjaluka biti postavljen uređaj za mjerenje brzine kretanja ''Dual''.

"Dual" u Prijedoru kontroliše brzinu do kraja mjeseca

PRIJEDOR - Radarski sistem "dual" će od sutra do 30. septembra kontrolisati brzinu kretanja motornih vozila na području u nadležnosti Policijske uprave Prijedor, saopšteno je iz ove uprave.

"Dual" radar do kraja mjeseca u Banjaluci

BANJALUKA - Radarski sistem "dual" će od sutra do 30. septembra kontrolisati brzinu vozila na području koje pokriva Policijska uprava Banjaluka.

"Dual" radar na putevima u Bijeljini

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina obavještava građane da će na putevima koji su u njihovoj nadležnosti od 01. septembra do 30. septembra 2018. godine, kontrola brzine kretanja vozila vršiće se preko radarskog sistema “Dual“.

Dual radar evidentirao 1.248 prekršaja

DOBOJ - Na području Policijske uprave Doboj za 25 dana mobilnim radarskim uređajem "dual" evidentirano je 1.248 prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila.

Dual SIM iPhone modeli već ove godine?

Apple bi mogao da doda veoma traženu funkciju na najmanje jedan od tri iPhone-a koje priprema za ovu jesen.

Najčitanije