Dual

"Dual" u Prijedoru kontroliše brzinu do kraja mjeseca

PRIJEDOR - Radarski sistem "dual" će od sutra do 30. septembra kontrolisati brzinu kretanja motornih vozila na području u nadležnosti Policijske uprave Prijedor, saopšteno je iz ove uprave.

"Dual" radar do kraja mjeseca u Banjaluci

BANJALUKA - Radarski sistem "dual" će od sutra do 30. septembra kontrolisati brzinu vozila na području koje pokriva Policijska uprava Banjaluka.

"Dual" radar na putevima u Bijeljini

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina obavještava građane da će na putevima koji su u njihovoj nadležnosti od 01. septembra do 30. septembra 2018. godine, kontrola brzine kretanja vozila vršiće se preko radarskog sistema “Dual“.

Dual radar evidentirao 1.248 prekršaja

DOBOJ - Na području Policijske uprave Doboj za 25 dana mobilnim radarskim uređajem "dual" evidentirano je 1.248 prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila.

Dual SIM iPhone modeli već ove godine?

Apple bi mogao da doda veoma traženu funkciju na najmanje jedan od tri iPhone-a koje priprema za ovu jesen.

MUP Srpske dobija dva nova dual radara

BANJALUKA - Brzinu kretanja vozila na putevima u Republici Srpskoj od danas će kontrolisati dva nova najsavremenija radarska uređaja čija je vrijednost 187.200 KM, koje je nabavila Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske.

"Dual" na području Prijedora do kraja jula

PRIJEDOR - Na području Policijske uprave Prijedor od sutra do kraja jula biće pojačana kontrola učesnika u saobraćaju "dual" radarskim sistemom za kontrolu brzine kretanja vozila.

"Dual" radar evidentirao 1.069 prekoračenja brzine

DOBOJ - Na području Policijske uprave Doboj je za 22 dana mobilnim radarskim uređajem evidentirano 1.069 prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila.

Dual radar od sutra u Banjaluci

BANJALUKA - Na putevima koje su u operativnoj nadležnosti Policijske uprave Banjaluka od sutra do 1. jula saobraćaj će biti kontrolisan posredstvom radarskog sistema "Dual", koji evidentira brzinu kretanja vozila bez prisustva policajaca i zaustavljanja vozača, saopšteno je iz ove uprave.

"Dual" radar "lovi" vozače na području Bijeljine

BIJELJINA - Na području Policijske uprave Bijeljina, u periodu od 25. maja do 01. jula izvršiće se pojačana kontrola učesnika u saobraćaju sa "Dual" radarskim sistemom za kontrolu brzine kretanja motornih vozila, bez zaustavljanja od strane policijskih službenika.

Najčitanije