Dual

"Dual" radar od sutra u Prijedoru

PRIJEDOR - Radarski sistem "dual" će od sutra do 7. marta kontrolisati brzinu kretanja motornih vozila na putevima koji su u nadležnosti prijedorske Policijske uprave.

Dual radar do 28. februara na području Laktaša i Prnjavora

BANJALUKA - Policijski službenici će do 28. februara na putevima koje su u operativnoj nadležnosti Policijske stanice Laktaši i Policijske stanice Prnjavor vršiti kontrolu učesnika u saobraćaju, automatskim mjerenjem prekoračenja dopuštene brzine kretanja pomoću radarskog sistema "Dual".

Dual u Bijeljini do 17. februara

BIJELJINA - Na putevima u nadležnosti Policijske uprave (PU) Bijeljina od danas do 17. februara brzinu kretanja vozila kontrolisaće radarski sistem "dual", saopšteno je iz ove policijske uprave.

"Dual" radar od sutra "vreba" vozače na banjalučkim putevima

BANJALUKA – Policijska uprava Banjaluka obavještava građane da će se od 18. januara do 6. februara na putevima koje pokriva ova uprava vršiti kontrola učesnika u saobraćaju automatskim mjerenjem prekoračenja dopuštene brzine kretanja pomoću radarskog sistema "Dual".

PU Gradiška: "Dual" kontroliše brzinu do kraja godine

BANJALUKA - Na području u nadležnosti Policijske uprave Gradiška od sutra do 30. decembra biće pojačana kontrola učesnika u saobraćaju putem radarskog sistema "dual".

Dual radar u decembru lovi vozače na području Banjaluke

BANJALUKA – Policijska uprava Banjaluka obaviještava građane da je u decembru na putevima koje su u operativnoj nadležnosti ove uprave (Banjaluka, Laktaši, Prnjavor, Кotor Varoš, Čelinac) kontrola radarskim sistemom "Dual". Ovaj sistem podrazumjeva evidentiranje brzine bez prisustva policijskih službenika i bez zaustavljanja vozača.

Za skoro tri mjeseca "dual" registrovao 3.558 prekršaja

BIJELJINA - Na području Policijske uprave Bijeljina radarski sistem "dual" evidentirao je 3.558 prekršaja za skoro tri mjeseca, a kontrola brizne kretanja vozila biće nastavljena do 27. decembra, saopšteno je iz ove uprave.

"Dual" radar u novembru lovi vozače na području Banjaluke

BANJALUKA – Policijska uprava Banjaluka obavještava građane da je u mjesecu novembru pa sve do 2. decembra na putevima koji su u operativnoj nadležnosti ove uprave prisutan uređaj za mjerenje brzine kretanja "Dual" radar.

"Dual" od sutra "lovi" u Prijedoru

PRIJEDOR - Na području koje pokriva prijedorska Policijska uprava kontrola brzine kretanja radarskim sistemom "dual" počinje sutra i trajaće do 30. novembra.

Dual radar 'peca' vozače na području Banjaluke

BANJALUKA - U oktobru će na području Policijske uprave Banjaluka biti postavljen uređaj za mjerenje brzine kretanja ''Dual''.

Najčitanije