Fond

Dodik: Minimalni budžet Fonda solidarnosti 500 miliona KM

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik očekuje da će Fond solidarnosti imati minimalni budžet od 500 miliona KM koji će sigurno biti dio prihoda iz budžeta Republike Srpske i drugih javnih računa.

Poslanici SPS: 20% plate za Fond solidarnosti

BANJALUKA - Poslanici Socijalističke partije Srpske doniraće 20% martovske plate u Fond solidarnosti Republike Srpske, saopšteno je iz ove partije.

Fond PIO aktivirao kol-centar "Ljekari savjetuju penzionere"

​Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske aktivirao je danas kol-centar za savjetovanje penzionera "Ljekari savjetuju penzionere", s ciljem pomoći penzionerima dok traje vanredna situacija, najavio je direktor Fonda Mladen Milić.

Besplatno zdravstveno osiguranje za građane Srpske produženo do 30. aprila

BANJALUKA - Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske donio je odluku da produži finansiranje zdravstvenih usluga u javnim zdravstvenim ustanovama za sve građane, osigurane i neosigurane, do 30. aprila ove godine. To znači da su do tada svi građani zdravstveno osigurani i ne moraju da dolaze u poslovnice Fonda da ovjeravaju zdravstvene knjižice, saoštili su iz FZO.

Fond PIO: Obustava rada sa strankama u službenim prostorijama

BANJALUKA - Fond za penzijsko-invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske obustavlja rad sa strankama u službenim prostorijama, odlučio je Štab za vanredne situacije Fonda.

Promjene u radu Fonda PIO zbog virusa korona

BIJELJINA - Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske pozvao je danas stranke da se filijalama prioritetno obraćaju telefonom ili mejlom, radi smanjenja rizika od širenja virusa korona.

Kusturić: Fond zdravstva likvidan i stabilan

BANJALUKA - Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske likvidan je i stabilan, a nema dugova prema zdravstvenim ustanovama, izjavio je direktor Fonda Dejan Kusturić.

Vlada RS uplatila 895.000 KM za radnike iz 20 preduzeća

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske uplatila je Fondu penzijsko-invalidskog osiguranja (PIO) Republike Srpske 895.000 KM za 256 radnika iz 20 preduzeća, na ime doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje za decembar 2019. godine.

Fond PIO zaposlio devet pripravnika sa visokom stručnom spremom

BIJELJINA - Fond penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO) Republike Srpske zaposlio je od početka ove sedmice devet pripravnika - djece poginulih boraca Vojske Republike Srpske sa visokom stručnom spremom.

Uplaćena sredstva iz programa socijalnog zbrinjavanja radnika

BIJELJINA - Iz Programa socijalnog zbrinjavanja radnika uplaćeno je 2.331.164 KM na ime doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje za novembar 2019. godine, saopšteno je iz Fonda za penzijsko-invalidsko osiguranje /PIO/ Republike Srpske.

Najčitanije