Fond

Fond PIO: Penzioneri da preuzmu obrazac jednokratne punomoći za podizanje penzije

BANJALUKA - Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje RS saopštio je da penzioneri mogu preuzeti Obrazac jednokratne punomoći koji im omogućava da na jednostavan i bezbjedan način podignu svoju penziju za mart u banci u kojoj imaju račun.

Novac namijenjen za proslavu SRNA uplatila u Fond solidarnosti

BANJALUKA - Novinska agencija Republike Srpske - SRNA uplatila je 3.000 KM na račun Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske iz sredstava predviđenih za obilježavanje i proslavu Dana i krsne slave Agencije, izjavio je danas generalni direktor SRNE Radmilo Šipovac.

Igokea uplatila 50.000 KM na račun Fonda solidarnosti

Košarkaški klub Igokea uplatio je 50.000 KM na račun Fonda solidarnosti za posebne namjene za saniranje posljedica virusa korona.

Fond solidarnosti finansira i dodatne troškove liječenja djece u inostranstvu

BANJALUKA - JU Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja,stanja i povreda djece u inostranstvu saopštio je da će za vrijeme vanredne situacije na teritoriji RS koja je izazvana pandemijom virusa korona snositi ne samo troškove liječenja djece u inostranstvu, već i dodatne troškove.

FZO RS finansira kohlearne implantate za djecu s oštećenim sluhom

BANJALUKA - Fond zdravstenog osiguranja Republike Srpske počeo je da finansira kohlearne implantate za djecu sa oštećenim sluhom jer je izmjena Pravilnika o sadržaju, obimu i načinu ostvarivanja prava na zdravstvenu zaštitu kojim je uvedeno ovo pravo, stupio na snagu, saopšteno je iz ovog fonda.

Preduzeća iz RS već počela da uplaćuju donacije u Fond solidarnosti

BANJALUKA - Preduzeća iz Republike Srpske već su počela sa uplatama na račun Fonda solidarnosti za posebne namjene iz kojeg će novac biti upotrijebljen za saniranje posljedica virusa korona.

Dodik: Minimalni budžet Fonda solidarnosti 500 miliona KM

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik očekuje da će Fond solidarnosti imati minimalni budžet od 500 miliona KM koji će sigurno biti dio prihoda iz budžeta Republike Srpske i drugih javnih računa.

Poslanici SPS: 20% plate za Fond solidarnosti

BANJALUKA - Poslanici Socijalističke partije Srpske doniraće 20% martovske plate u Fond solidarnosti Republike Srpske, saopšteno je iz ove partije.

Fond PIO aktivirao kol-centar "Ljekari savjetuju penzionere"

​Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske aktivirao je danas kol-centar za savjetovanje penzionera "Ljekari savjetuju penzionere", s ciljem pomoći penzionerima dok traje vanredna situacija, najavio je direktor Fonda Mladen Milić.

Besplatno zdravstveno osiguranje za građane Srpske produženo do 30. aprila

BANJALUKA - Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske donio je odluku da produži finansiranje zdravstvenih usluga u javnim zdravstvenim ustanovama za sve građane, osigurane i neosigurane, do 30. aprila ove godine. To znači da su do tada svi građani zdravstveno osigurani i ne moraju da dolaze u poslovnice Fonda da ovjeravaju zdravstvene knjižice, saoštili su iz FZO.

Najčitanije