Fond

Promjene u radu Fonda PIO zbog virusa korona

BIJELJINA - Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske pozvao je danas stranke da se filijalama prioritetno obraćaju telefonom ili mejlom, radi smanjenja rizika od širenja virusa korona.

Kusturić: Fond zdravstva likvidan i stabilan

BANJALUKA - Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske likvidan je i stabilan, a nema dugova prema zdravstvenim ustanovama, izjavio je direktor Fonda Dejan Kusturić.

Vlada RS uplatila 895.000 KM za radnike iz 20 preduzeća

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske uplatila je Fondu penzijsko-invalidskog osiguranja (PIO) Republike Srpske 895.000 KM za 256 radnika iz 20 preduzeća, na ime doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje za decembar 2019. godine.

Fond PIO zaposlio devet pripravnika sa visokom stručnom spremom

BIJELJINA - Fond penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO) Republike Srpske zaposlio je od početka ove sedmice devet pripravnika - djece poginulih boraca Vojske Republike Srpske sa visokom stručnom spremom.

Uplaćena sredstva iz programa socijalnog zbrinjavanja radnika

BIJELJINA - Iz Programa socijalnog zbrinjavanja radnika uplaćeno je 2.331.164 KM na ime doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje za novembar 2019. godine, saopšteno je iz Fonda za penzijsko-invalidsko osiguranje /PIO/ Republike Srpske.

Agrarni fond u Trebinju oborio rekorde

TREBINJE - Agrarni fond u Trebinju je, i pored teške situacije u gradskoj kasi iz koje se finansira te prošlogodišnjeg nevremena koje im je uništilo milionski vrijedne plastenike, u prošloj godini ostvario rekordan otkup i prodaju autohtonih hercegovačkih proizvoda.

Višković: Za prevenciju od poplava u RS 7,8 miliona KM

BANJALUKA - Fond solidarnosti za obnovu Republike Srpske (RS) u proteklih godinu dana odobrio je 37 projekata u vrijednosti od 7,8 miliona KM, s ciljem da se preventivno djeluje kako ne bi došlo do šteta od poplava, kakve su zabilježene u 2014. i prošle godine, rekao je danas premijer Republike Srpske Radovan Višković.

Najmlađi penzioner ima 24 godine, a najstariji 107 godina

BIJELJINA - Najmlađi penzioner u Fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske ima 24 godine, a najstariji 107 godina, rečeno je u Fondu.

Nina Bližnjaković: Fond solidarnosti dao mi šansu za izlječenje

​BANJALUKA - Da nije bilo Fonda solidarnosti ne znam da li bi me danas bilo ovdje s vama, iako je to teško pomisliti, ali kada se tako nešto desi onda o svemu razmišljate, poručila je sedamnaestogodišnja Nina Bližnjaković iz Doboja, koja se zahvaljujući Fondu solidarnosti od teške maligne bolesti liječi u Njemačkoj.

Fond solidarnosti finansirao liječenje i dijagnostiku za 86 djece

BANJALUKA - Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu finansirao je u ovoj godini liječenje i dijagnostiku za 86 djece, navela je direktor ovog fonda Jasminka Vučković.

Najčitanije