Huawei

Huawei zaštitio naziv za Harmony mobilni operativni sistem

Sajt LetsGoDigital izvještava da je Huawei zaštitio naziv za novi mobilni operativni sistem, sa imenom Harmony, kod EUIPO (European Union Intellectual Property Office) sa datumom od 12. jula.

Huawei operativni sistem brži od Androida i Applea?

​Operativni sistem HongmengOS, koga razvija kompanija Huawei, biće brži od Androida i imaće mnogo rasprostranjeniju primenu.

Nokia otima kupce Huaweiju

U posljednja tri mjeseca Nokia je sklopila 13 novih ugovora o isporuci 5G opreme, a Huawei njih 10, navode američki mediji.

Huawei dodao još telefona na listu Android Q kompatibilnih modela

Iako se Huawei još uvek suočava sa problemima koje je prouzrokovalo stavljanje kompanije na crnui listu američke administracije i zabrana trgovanja i poslovanja sa američkim kompanijama, kineski gigant je i dalje posvećen tome da održava svoju postojeću liniju telefona.

Huawei dominira 5G tržištem sa 50 komercijalnih ugovora

Tokom "5G is now" samita u Šangaju, upravni direktor kompanije Huawei je iskoristio priliku da istakne kompanijin dosadašnji uspjeh na polju 5G poslovanja.

Huawei objavio vremenski okvir isporuke EMUI 9.1 ažuriranja

Prethodno je kompanija objavila listu 49 telefona koji će dobiti ovo bitno ažuriranje, a sada imamo vremenski okvir za prva 23 uređaja.

Huawei Nova 5 će imati 32MP selfi kameru

Huawei će u petak predstaviti Nova 5 seriju telefona, a kompanija nastavlja sa tizerima i nagoveštavanjem karakteristika novih uređaja na Weibo stranicama.

Huawei očekuje pad prodaje na stranom tržištu od 40 odsto

Osnivač Huaweija Ren Žengfei izjavio je u ponedjeljak da kompanija u ovoj godini očekuje pad prodaje mobitela na stranim tržištima od 40 odsto, što je posljedica stavljanja firme na američku crnu listu.

Huawei podnio zahtjev za registraciju svog operativnog sistema

Kineski tehnološki gigant Huawei podnio je prijavu za registraciju zaštitnog znaka svog operativnog sistema Hongmeng u najmanje devet država i Evropi, navodi se u podacima Svjetske organizacije UN za intelektualno vlasništvo (VIPO).

Facebook ne da svoje aplikacije novim korisnicima Huawei telefona

VAŠINGTON - Facebook je objavio da više ne dozvoljava da se njegove aplikacije unaprijed instaliraju u "pametne telefone" koje proizvodi kineski gigant Huawei.

Najčitanije