Kim Džong Un

Kim Džong Un sljedeće sedmice u Moskvi?

SEUL - Lider Sjeverne Koreje Kim Džong Un mogao bi sljedeće sedmice posjetiti Rusiju, javila je južnokorejska novinska agencija "Jonhap".

Kim Džong Un - vrhovni predstavnik cijelog korejskog naroda

PJONGJANG - Sjevernokorejski lider Kim Džong Un zadržao je najvažnije rukovodeće mjesto u zemlji pošto je tokom jedne od najvećih reogranizacija rukovodstva u proteklih nekoliko godina, parlament Sjeverne Koreje imenovao novog nominalnog šefa države i novog premijera.

Kim: Sjeverna Koreja da zada razorni udarac onima što uvode sankcije

SEUL - Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je da bi njegova zemlja trebalo da zada "razorni udarac" onima koji nameću sankcije time što će obezbijediti da ekonomija zemlje bude jaka.

Kim Džong Un uskoro u Moskvi

MOSKVA - Lider Sjeverne Koreje Kim DŽong UN doputovaće u posjetu Rusiji na razgovore ovog proljeća ili ljeta, izjavio je danas ruski poslanik Aleksander Baškin, prenijela je agencija RIA.

Šta Kimov "batler" radi u Moskvi?

MOSKVA - Visoki sjevernokorejski zvaničnik Kim Čang Son, koga mediji zovu "batler" lidera Kim Džon Una nalazi se u Moskvi već nekoliko dana.

Pogledajte kako je Kim dočekan u Pjongjangu nakon samita s Trampom

PJONGJANG - Lider Sjeverne Koreje se iz Vijetnama vratio u Pjongjang kao heroj nakon samita sa predsjednikom SAD Donaldom, Trampom koji je završen neuspješno, piše "Biznis insajder".

Tramp: Nisam pričao sa Kimom o vojnim vježbama sa Južnom Korejom

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp odbacio je danas navode da je sa sjevernokorejskim liderom Kim Džong-unom razgovarao o ograničavanju zajedničkih vojnih vježbi sa Južnom Korejom.

Pjongjang predlaže novi sastanak Vašingtonu

PJONGJANG - Sjeverna Koreja predložila je Sjedinjenim Američkim Državama nove razgovore, dan nakon neuspjeha njihovog susreta na vrhu u Hanoju, jer dvije strane žele da ostave vrata otvorena iako čvrsto stoje na svojim pozicijama.

Tramp: Vjerujem Kimu da nema veze sa smrću američkog studenta

HANOJ - Predsjednik SAD Donald Tramp ne misli da je lider Sjeverne Koreje Kim Džong Un bio umiješan u smrt američkog studenta Ota Varmbira, koji je preminuo nakon izdržavanja zatvorske kazne u Sjevernoj Koreji.

Kim obećao da neće biti nuklearnih proba

HANOJ - Predsjednik SAD Donald Tramp rekao je danas da mu je sjevernokorejski lider Kim DŽong Un obećao da neće biti novih nuklearnih proba.

Najčitanije