Kim Džong Un

Šta Kimov "batler" radi u Moskvi?

MOSKVA - Visoki sjevernokorejski zvaničnik Kim Čang Son, koga mediji zovu "batler" lidera Kim Džon Una nalazi se u Moskvi već nekoliko dana.

Pogledajte kako je Kim dočekan u Pjongjangu nakon samita s Trampom

PJONGJANG - Lider Sjeverne Koreje se iz Vijetnama vratio u Pjongjang kao heroj nakon samita sa predsjednikom SAD Donaldom, Trampom koji je završen neuspješno, piše "Biznis insajder".

Tramp: Nisam pričao sa Kimom o vojnim vježbama sa Južnom Korejom

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp odbacio je danas navode da je sa sjevernokorejskim liderom Kim Džong-unom razgovarao o ograničavanju zajedničkih vojnih vježbi sa Južnom Korejom.

Pjongjang predlaže novi sastanak Vašingtonu

PJONGJANG - Sjeverna Koreja predložila je Sjedinjenim Američkim Državama nove razgovore, dan nakon neuspjeha njihovog susreta na vrhu u Hanoju, jer dvije strane žele da ostave vrata otvorena iako čvrsto stoje na svojim pozicijama.

Tramp: Vjerujem Kimu da nema veze sa smrću američkog studenta

HANOJ - Predsjednik SAD Donald Tramp ne misli da je lider Sjeverne Koreje Kim Džong Un bio umiješan u smrt američkog studenta Ota Varmbira, koji je preminuo nakon izdržavanja zatvorske kazne u Sjevernoj Koreji.

Kim obećao da neće biti nuklearnih proba

HANOJ - Predsjednik SAD Donald Tramp rekao je danas da mu je sjevernokorejski lider Kim DŽong Un obećao da neće biti novih nuklearnih proba.

Prekinut sastanak Trampa i Kima, nema dogovora

Samit predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una se završio ranije nego što je planirano. Predsjedničke kolone vozila dvojice lidera napustile su hotel u kome su održani pregovori.

Ko su ljudi koji čuvaju Kim Džong Una?

Kao i uvijek, gdje god lider Sjeverne Koreje kroči za njim ide veliki broj pripadnika obezbjeđenja, a i u Vijetnamu je viđena scena slična onoj koja je obilježila samit dvije Koreje u aprilu prošle godine - veliki vođa vozi se u limuzini, dok njegovo obezbjeđenje hoda uz nju.

Šta su večerali Tramp i Kim?

Lideri SAD i Sjeverne Koreje, Donald Tramp i Kim Džong Un uživali su tokom večere u azijskim specijalitetima, prenose mediji.

Tramp o sastanku s Kimom: Naš odnos je veoma poseban

HANOJ - Donald Tramp i Kim Džong Un izgledali su prilično opušteno i prijateljski na početku zajedničke večere u Hanoju.

Najčitanije