Pale

Dan žalosti na Palama zbog pogibije dvojice deminera

PALE - Na Palama je danas Dan žalosti zbog tragične smrti deminera Save Kalajdžića i Slaviše Pljuce iz ove opštine.

Na Palama otkazan koncert grupe "Regina" zbog pogibije deminera

PALE - Opštinska uprava Pala otkazala je koncert grupe "Regina", koji je trebalo da bude održan sutra, zbog pogibije dvojice deminera sa Pala.

Postavljena skulptura hajduka Starine Novaka na Palama

PALE - Skulptura najpoznatijeg srpskog hajduka Starine Novaka postavljena je danas na Palama, a izradio ju je japanski vajar Kota Sakai u okviru 17. "Art simpozijuma Jahorina".

Paljanski biciklisti stigli do Moskve: Prevalili 2.850 km na dva točka

​Trojica biciklista Biciklističkog kluba "Javorina" sa Pala uspješno su okončali biciklističku ekspediciju "Pale – Moskva 2019 / Hvala i slava Rusiji" koja je organizovana od 06.07.2019. do 26.07.2019. godine.

Moto-skup na Palama okupio 100 bajkera iz regiona

Međunarodni moto-skup na Palama okupio je oko stotinu bajkera iz 20 moto-klubova iz Srbije, Crne Gore i BiH.

Zatvoren 17. "Art simpozijum Jahorina"

PALE - Na Ekonomskom fakultetu na Palama večeras je zatvorena 17. Međunarodna likovna kolonija "Art simpozijum Jahorina" na kojoj je predstavljeno 50 umjetničkih djela nastalih tokom osmodnevnog rada.

Za podsticaje u preduzetništvu i poljoprivredi 150.000 KM

PALE - Načelnik opštine Pale Boško Jugović i načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Igor Ikonić predstavili su danas javni poziv za podsticaje u preduzetništvu i poljoprivredi ukupne vrijednosti 150.000 KM.

Djevojka preminula nakon sudara, petogodišnje dijete teško povrijeđeno

PALE - Djevojka A. G. (25) poginula je, a još četiri osobe su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na putu Ljubogošta – Mokro u Palama, javlja Srpskainfo.

Četiri odrasle osobe i dijete povrijeđeni u teškom udesu kod Pala

ISTOČNO SARAJEVO - Pet osoba, među kojima i dijete, povrijeđeno je jutros u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu Ljubogošta - Mokro, opština Pale, rekla je Srni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Saobraćajna nezgoda kod Pala, vozač teže povrijeđen

ISTOČNO SARAJEVO - Vozač automobila reno sa Sokoca čiji su inicijali A.D. teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu u mjestu Mokro, opština Pale, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Najčitanije