Putin

Putin i Erdoan: Potrebne nove mjere u Siriji

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin i predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan dogovorili su se tokom telefonskog razgovora da je potrebno uvesti nove mjere kako bi se smanjile tenzije i normalizovala situacija na sjeverozapadu Sirije, saopštio je Kremlj.

Putin odbio Erdoana

Predsjednik Rusije Vladimir Putin nema namjeru da se 5. marta sastane sa turskim predsjednikom Redžepom Tajipom Erdoganom

Putin: Pokušavaju da "ukradu" pobjedu u Drugom svjetskom ratu

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin smatra da je primjereno da se u ustavu zemlje precizno propiše norma o zaštiti istine o Drugom svjetskom ratu.

Putin: Rusija ima oružje budućnosti

MOSKVA - Rusija će nastaviti da modernizuju armiju i flotu za uvođenje savremenog oružja i tehnike, izjavio je predsjenik Rusije Vladimir Putin na koncertu Ministarstva odbrane povodom Dana zaštitnika otadžbine.

Erdoan pozvao Putina da "obuzda" sirijske snage

ANKARA - Predsjednik Republike Turske Redžep Tajip Erdoan s ruskim kolegom Vladimirom Putinom telefonom je razgovarao o krizama u sirijskoj regiji Idlib i u Libiji.

SAD pomogle da se spriječi teroristički napad u Sankt Peterburgu

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je da je zahvalan Sjedinjenim Američkim Državama što su pružile Rusiji informacije zahvaljujući kojima je spriječen teroristički napad u toj zemlji krajem 2019. godine.

Srbin krenuo pješke za Moskvu da 9. maja pozdravi Putina

UŽICE - Užičanin Milovan Milutinović (72) krenuo je danas pješke iz Užica za Moskvu kako bi pokušao da se, kako kaže, na Dan pobjede nad fašizmom, 9. maja u Moskvi, rukuje sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, koga izuzetno poštuje.

Putin: Dok sam ja predsjednik, roditelji će se zvati mama i tata

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin rekao je da sve dok on bude predsjednik države, u Rusiji će se roditelji zvati mama i tata, a ne roditelj br. 1 i roditelj br. 2.

Ključa zbog Idliba: Putin i Erdoan "na tankom ledu"

Situacija nakon napada snaga sirijske vlade na položaje proturski orijentisanih pobunjenika, a potom i odmazde - obaranja helikoptera sirijske vlade, zaoštrena.

Putin i Lukašenko uništili protivnike

​Predsjednik Rusije Vladimir Putin i bjeloruski lider Aleksandar Lukašenko prekinuli su pregovore kako bi odigrali hokejaški meč u Sočiju.

Najčitanije