Putin

Tramp želi sastanak s Putinom prije izbora

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp želi da se sastane s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom prije izbora u Americi uprkos upozorenjima da bi Moskva mogla da iskoristi razgovore da ubrza svoj povratak u vrh svjetskih pitanja i da ništa ne da zauzvrat, piše list "Tajms".

Putin i Merkel: Minski protokol nema alternativu

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin i njemački kancelar Angela Merkel vjeruju Minski protokol nema alternativu i stoga osuđuju izjave iz Kijeva o potrebi za njegovim prepravljanjem, saopšteno je iz pres-službe ruskog Kremlja.

Putin potpisao zakon o razmjeni umjetničkih blaga sa Srbijom

MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je federalni zakon kojim se ratifikuje sporazum sa Srbijom prema kome će Rusija dobiti nekoliko slika ruskog umjetnika Nikolaja Reriha s kraja 19. i početka 20. vijeka, a Beograd 166. stranicu Miroslavljevog jevanđelja, javlja Sputnjik.

Putin: U Rusiji višestruko manje umrlih nego u drugim zemljama

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je da je broj smrtnih ishoda kod oboljelih od kovida-19 u Rusiji višestruko manji nego u drugim zemljama, prenio je TASS.

Putin: Amandmani moraju dobiti zamah u svakoj pokrajini

MOSKVA - Odredbe izmjenjenog ruskog Ustava moraju dobiti zamah u svakoj pokrajini, rekao je danas predsjednik Vladimir Putin.

Putin: Ustavni amandmani spriječiće greške iz doba SSSR

MOSKVA - Amandmani na ruski ustav sprečiće greške kakve su počinjene u doba nekadašnjeg Sovjetskog Saveza, izjavio je danas predsjednik Rusije Vladimir Putin, ističući da je ustavna mogućnost otcjepljenja bivših sovjetskih republika od SSSR-a bila "tempirana bomba".

Putinova košulja na prodaju, oglasio se i Kremlj

Nepoznata osoba objavila je oglas na sajtu "Avito" o prodaji košulje ruskog predsjednika Vladimira Putina, koja je, navodno, bila zaboravljena u hotelu "Šeraton" u Nižnjem Novgorodu.

Završen referendum u Rusiji, Putinu omogućena vlast do 2036.

MOSKVA - U Rusiji je završen jednonedjeljni referendum na kome se većina građana izjasnila za izmjene Ustava koje će predsjedniku Vladimiru Putinu omogućiti da na vlasti ostane do 2036. godine.

Dodik pisao Putinu: Impresioniran sam

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je pismo zahvalnosti predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu na toplom prijemu koji je priredio njemu i njegovoj delegaciji tokom boravka u Moskvi, ističući da mu je bila velika čast da prisustvuje veličanstvenoj Paradi pobjede u čast 75 godina od pobjede nad fašizmom u Drugom svjetskom ratu.

Putin: Svi moji testovi na COVID-19 negativni

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimit Putin izjavio je danas da se redovno testira na virus korona i da su svi testovi koje je dosad obavio bili negativni.

Najčitanije