Ratko Mladić

Iznošenje žalbi na presudu Mladiću 16. i 17. juna

HAG - Međunarodni mehanizam za krivične sudove odlučio je da je iznošenje žalbi na presudu generalu Ratku Mladiću bude održano 16. i 17. juna, saopšteno je iz ove institucije u Hagu.

"Stanje generala Mladića polako ide na bolje"

BEOGRAD - Histopatološki nalaz generala Ratka Mladića, kojem je u Hagu prije dvije sedmice izvršena operacija benignog tumora debelog crijeva, pokazuje da nije kancerogen, a njegovo zdravstveno stanje polako ide na bolje.

Darko Mladić: Hag još ne dostavlja neophodne izvještaje

BEOGRAD - Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića, rekao je danas da porodica i advokati generala Mladića iz Haga još ne dobijaju sve potrebne izvještaje, neophodne za podnošenje zahtjeva da bude pušten na liječenje u Srbiju.

Mladić vraćen u pritvor, zahtjev za liječenje u Srbiji kada se oporavi

BEOGRAD - General Ratko Mladić vraćen je u pritvorsku jedinicu u Sheveningen iz klinike u kojoj mu je u subotu, 28. marta, operisano debelo crijevo, rekao je Srni šef tima odbrane Branko Lukić.

General Mladić se dobro osjeća, ali porodica i dalje zabrinuta

BEOGRAD - General Ratko Mladić osjeća se dobro poslije operacije benignog tumora debelog crijeva, pišu "Večernje novosti".

Ratko Mladić operisan jutros

BEOGRAD- General Ratko Mladić, koji se nalazi u pritvoru Tribunala u Hagu, operisan je jutros, izjavio je Srni njegov sin Darko Mladić.

"Stanje Mladića veoma loše, operacija bi bila rizična po njegov život"

BEOGRAD - Zdravstveno stanje i krvna slika generala Ratka Mladića, koji je danas napunio 78 godina, veoma su loši i planirana operacija predstavala bi rizik po njegov život i, bukvalno, ubistvo, izjavio je njegov sin Darko Mladić.

Mladićevu žalbu na presudu odlaže operacija

HAG - Žalbeno vijeće mehanizma za krivične sudove u Hagu odložilo je do daljeg usmeno izlaganje žalbi na presudu nekadašnjem komandantu Vojske Republike Srpske generalu Ratku Mladiću, odnosno do njegovog oporavka od predstojeće operacije.

Darko Mladić: Poslali smo podnesak Hagu s oznakom hitno

BEOGRAD - Nekadašnji komandant Vojske Republike Srpske general Ratko Mladić mora biti podvrgnut operaciji debelog crijeva.

Ratko Mladić mora na operaciju

HAG - General Ratko Mladić mora na operaciju debelog crijeva. On je iz pritvora u Sheveningenu bio prebačen u lokalnu bolnicu, gdje mu je rađena kolonoskopija, koja je potvrdila da mora da se operiše da bi se odstranilo to što je uočeno kao problem, kako bi se spriječilo da se razvije u maligni tumor.

Najčitanije