Trebinje

Poslovnica Sberbank u Trebinju neometano i bezbjedno nastavlja s radom

BANJALUKA - U poslovnici Sberbank Banjaluka u Trebinju u petak rano ujutro je aktiviran alarm usljed upotrebe vatrenog oružja nepoznatog lica. Na poslovnici Banke utvrđena su oštećenja, nastala upotrebom vatrenog oružja.

Pucnjava u Trebinju

TREBINJE - Na objektu Sberbanke u Trebinju utvrđeno je da postoje manja oštećenja, najvjerovatnije nastala upotrebom vatrenog oružja, rekla je portparol Policijske uprave Trebinje Vanja Antelj.

Za Novu godinu se traži krevet više u Trebinju

TREBINJE - U Trebinju već počinje nova turistička sezona, jer su smještajni kapaciteti za doček Nove godine u ovom gradu u najvećim hotelima, ali i u hostelima uglavnom već rezervisani.

Stanari spasili sokola slomljenog krila

TREBINJE - Stanovnici jedne stambene zgrade u Hercegnovskoj ulici u Trebinju uhvatili su proteklog vikenda u haustoru mladog sokola i predali ga Veterinarskoj ambulanti "Anima Vet", jer je bilo očigledno da je povrijeđen.

U eteru 44 godine

TREBINJE - Radio Trebinje, prvi elektronski medij u istočnoj Hercegovini, obilježio je u petak 44 godine rada i u tom vremenu je uvijek, bez obzira na ostale radio-stanice, bio najslušaniji i njima se, kako kažu, najviše vjerovalo.

U golfu pronađena poluautomatska puška

TREBINJE - Policija je na području Trebinja uhapisla osobu čiji su inicijali R.G. kod kojeg je u automobilu pronađena poluautomatska puška.

Imenovani nosioci pravosudnih funkcija u Šamcu i Trebinju

SARAJEVO - Visoki sudski i tužilački savjet (VSTS) BiH imenovao je Zdenka Vranjića za predsjednika Osnovnog suda u Šamcu i Žarka Milića za glavnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju.

Kontrole pripremljenosti vozila za zimu u Trebinju i Bileći

BANJALUKA - Vozači će danas moći da provjere pripremljenost vozila za zimu u auto-moto društvima "Hercegovina" u Trebinju i "Bileća" u Bileći, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Ponavlja se suđenje Trebinjcu koji je ubio sugrađanina

Vrhovni sud Republike Srpske ukinuo je presudu Okružnog suda u Trebinju kojom je Trebinjac Spaso Milišić (31), koji je 11. februara prošle godine na svirep način ubio svog sugrađanina Nemanju Šupljeglava (30) prerezavši mu grlo u "Merlot baru" u Trebinju, prvobitno osuđen na 20 godina zatvora.

Odron na putu Trebinje - Ljubinje

TREBINJE - Jutrošni zemljotres je na području Trebinja izazvao samo odrone na putevima, od kojih je najveći bio na putnoj dionici Trebinje - Ljubinje, u selu Dračevo.

Najčitanije