djevojčica

Organima djevojčice stradale u uličnoj trci spasena tri života

KRALJEVO - Roditelji petnaestogodišnje tinejdžerke K. M, koja je preminula od povreda zadobijenih u ilegalnoj uličnoj trci na ulazu u Kraljevo, dali su saglasnost da se njeni organi presade onima kojima je to jedini spas.

Djevojčica u Banjaluci pobjegla u ambulantu od misteriozne žene

BA­NJA­LU­KA - Po­li­ci­ji u Ba­nja­lu­ci danas je pri­jav­lje­no da je mis­te­rio­zna žena u ba­nja­lučkom na­se­lju La­uš po­ku­ša­la da ubi­je­di dje­vojčicu da uđe u njen auto­mo­bil nu­deći joj slat­ki­še.

Djevojčica pala sa balkona i poginula

ZENICA - Šesnaestogodišnja djevojčica pala je u noći s petka na subotu s balkona zgrade Javne ustanove "Dom porodica" u Zenici i na mjestu preminula, potvrđeno je federalnim medijima iz policije.

Uhapšen zbog vrbovanja djevojčica preko Facebooka pa pušten

TESLIĆ - Četiri Facebook profila, na kojima je imao hiljade prijatelja, čije su profilne fotografije bile uglavnom one na kojima su djeca, imao je Duško Topić (51), koji je uhapšen u Tesliću zbog sumnje da je djevojčice navodio da se fotografišu gole i da mu te fotografije šalju.

Otac i sin pokušali prokrijumčariti djevojčicu

Policija u Prokuplju saopštila je da je uhapsila državljane Njemačke zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje.

Djevojčica izujedala nastavnicu u Njemačkoj

Početak školske godine za đake prvake počeo je u Njemačkoj incidentom, čiji je glavni učesnik sedmogodišnja djevojčica.

Preminula djevojčica nakon što je gol pao na nju

Djevojčica iz Hrvatske (13) preminula je u Sjevernoj Makedoniji zbog povreda nastalih kada je na nju pao gol na igralištu.

Pomozimo djevojčici da pobijedi tešku bolest

PRIJEDOR - Milici Jeličić, trogodišnjakinji iz Ljeskara, kod Prijedora, potrebna je pomoć dobrih ljudi, kako bi pobijedila tešku bolest s kojom se bori.

Očuh tjerao djevojčicu (9) na oralni seks, raspisana potjernica za njim

ZRENJANJIN - R.N. (54) uhapšen je u Zrenjanjinu zbog sumnje da je nekoliko puta tokom juna pastorku koja ima devet godina dodirivao po genitalijama i primoravao na oralni seks.

Pokucao djevojčici na prozor, pa je udario šakom u glavu

GORAŽDE - Policajci iz Goražda prekršajno su kaznili Š. S. jer je šakom udario djevojčicu u glavu.

Najčitanije