vatrogasci

Jedno povrijeđeno u požaru u Banjaluci, vatrogasci objavili snimak akcije

U požaru koji je danas izbio na kući u banjalučkom naselju Bistrice jedna osoba je povrijeđena, a pričinjena je veća materijalna šteta.

Petogodišnjak spasio sedam članova porodice i psa iz požara

Noa Vuds se probudio dok je vatra počinjala da guta spavaću sobu u kojoj je bio. Ali, on nije paničio i zahvaljujući tome spasio je cijelu svoju porodicu. To možda i ne bi bilo toliko čudno da Noa nema samo pet godina, piše "CNN".

Najjača kiša u posljednjih 30 godina gasi požare u Australiji

SIDNEJ - Najjača kiša u posljednjih 30 godina pogodila je Sidnej i donijela poplave širom Novog Južnog Velsa, ali je istovremeno ugasila dva masivna požara u toj australijskoj državi.

Gorio stan u Sarajevu

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Alipašino Polje u petak naveče je izbio požar u stanu na šestom spratu zgrade.

Izgorjela dva automobila u Zvorniku

ZVORNIK - Dva automobila izgorjela su na parkingu u Zvorniku, rekao je Srni portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Bahati vozač blokirao hidrant, vatrogasci mu očitali lekciju

Video koji su objavili vatrogasci iz američkog grada Kamden za nekoliko dana podijeljen je nekoliko hiljada puta i izazvao je lavinu komentara.

Izgorjela štala i krov kuće u Banjaluci, spašene krave, ovce i svinje

BANJALUKA - U požaru koji se noćas tri minuta poslije ponoći dogodio u banjalučkom naselju Šargovac izgorjela je štala i krov kuće.

U Zenici gorio autobus

ZENICA - Na autobusu, koji je bio parkiran u Ulici Nikole Tesle u Zenici, izbio je požar, ali je brzom intervencijom vatrogasaca spriječena veća šteta.

Požar u zgradi "Integrala" u Banjaluci

BANJALUKA - U zgradi "Integrala" u Banjaluci došlo je do požara, koji je brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu.

Izgorio automobil bivšeg Mektićevog savjetnika

BIJELJINA - U Bijeljini je sinoć oko 22:25 izgorio automobil reno klio u vlasništvu Andrije Kulića, savjetnika bivšeg ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića, bivšeg direktora Pavlović banke i člana Uprave zvorničke "Alumine".

Najčitanije