vatrogasci

Tijelo izgorjelog starca pronađeno kraj šporeta

BANJALUKA - Devedesetjednogodišnji Miloš Turkić iz Banjaluke izgorio je u požaru koji je u nedjelju naveče izbio u kući u kojoj je živio u Ulici kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića.

Merkelova zvala da zahvali, vatrogasac spustio slušalicu

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel željela je u telefonskom razgovoru da zahvali vatrogascima na njihovom doprinosu u krizi tokom pandemije virusa korona, ali joj je komandant vatrogasne službe spustio slušalicu.

Nezgoda u banjalučkom naselju Motike, auto završio na krovu

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Motike došlo je do saobraćajne nezgode u nedjelju oko 16.40 sati.

Veliki požar na Trebeviću, svi raspoloživi vatrogasci na terenu

SARAJEVO - Iznad planinarskog doma Jure Franko na Trebeviću u poslijepodnevnim satima došlo je do požara, potvrđeno je iz Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo.

Odu na vikendice da izbjegnu virus pa izazovu požare

BANJALUKA - Banjalučki vatrogasci su samo u posljednja dva dana zbog nekontrolisanog širenja vatre izazvane paljenjem niskog rastinja na više lokacija na širem području grada imali čak 14 intervencija.

Gori stambena zgrada u Srpcu, vatrogasci na terenu

SRBAC - Stambenu zgradu u Ulici Mome VIdovića u Srpcu zahvatio je požar, a prema prvim informacijama sa terena nema povrijeđenih osoba, saznaju "Nezavisne".

Migranti izazvali požar na kući u Bileći?

BILEĆA - U bilećkom selu Krstače danas je izbio požar na porodičnoj kući Radeta Vujovića, rekao je Srni komandir Vatrogasne jedinice Bileća Radomir Radmilović.

Udes u Banjaluci, vozilo završilo na krovu

BANJALUKA - U naselju Topići u Banjaluci došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj, na sreću, niko nije povrijeđen.

Gorjela kuća u Potkozarju

BANJALUKA - U zaseoku Pezić u Potkozarju došlo je do požara niske trave i kuće u vlasništvu M.I. prilikom kojeg je nastala znatna materijalna šteta.

Vatrogasci imaju pune ruke posla: Nepažnja najčešći uzrok požara

BANJALUKA, TREBINJE - Vatrogasci širom RS posljednjih dana imaju pune ruke posla i upozoravaju da su ljudska nepažnja i nehat najčešći uzrok sve učestalijih požara.

Najčitanije