vatrogasci

Bahati vozač blokirao hidrant, vatrogasci mu očitali lekciju

Video koji su objavili vatrogasci iz američkog grada Kamden za nekoliko dana podijeljen je nekoliko hiljada puta i izazvao je lavinu komentara.

Izgorjela štala i krov kuće u Banjaluci, spašene krave, ovce i svinje

BANJALUKA - U požaru koji se noćas tri minuta poslije ponoći dogodio u banjalučkom naselju Šargovac izgorjela je štala i krov kuće.

U Zenici gorio autobus

ZENICA - Na autobusu, koji je bio parkiran u Ulici Nikole Tesle u Zenici, izbio je požar, ali je brzom intervencijom vatrogasaca spriječena veća šteta.

Požar u zgradi "Integrala" u Banjaluci

BANJALUKA - U zgradi "Integrala" u Banjaluci došlo je do požara, koji je brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu.

Izgorio automobil bivšeg Mektićevog savjetnika

BIJELJINA - U Bijeljini je sinoć oko 22:25 izgorio automobil reno klio u vlasništvu Andrije Kulića, savjetnika bivšeg ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića, bivšeg direktora Pavlović banke i člana Uprave zvorničke "Alumine".

Zapaljena štala kod Kneževa

BANJALUKA - U mjestu Kobilja kod Kneževa u potpunosti je izgorjela štala koja se ne koristi, a uviđajem je utvrđeno da je riječ o krivičnom djelu paljevina, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Borba s požarima u Australiji prelazi u ofanzivu

KANBERA - Timovi koji se u Australiji bore s požarima saopštili su danas da bi prvi put u posljednjih nekoliko nedjelja mogli da pređu iz defanzive u ofanzivu, zahvaljujući poboljšanju vremenskih uslova.

Autom uletio u grupu turista, šest mrtvih

BOLCANO - Šest turista poginulo je u regionu Alto Adiđe u italijanskom Južnom Tirolu, na granici Italije i Austrije, nakon što je na grupu od najmanje 17 ljudi naletio putnički automobil, prenosi agencija "ANSA".

Prijedorski policajci spasili starca iz požara

PRIJEDOR - Policajci u Prijedoru juče su spasili iz požara 80-godišnjaka. Vatra je izbila oko 11:50 sati u potkrovlju kuće u Prijedoru.

Požar u Tuzli, potpuno izgorio poznati objekat

TUZLA - U ulici Husinskih rudara 82 u Tuzli, oko 19:00 sati izbio je požar u napuštenom objektu.

Najčitanije