vatrogasci

Udes u Banjaluci, vozilo završilo na krovu

BANJALUKA - U naselju Topići u Banjaluci došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj, na sreću, niko nije povrijeđen.

Gorjela kuća u Potkozarju

BANJALUKA - U zaseoku Pezić u Potkozarju došlo je do požara niske trave i kuće u vlasništvu M.I. prilikom kojeg je nastala znatna materijalna šteta.

Vatrogasci imaju pune ruke posla: Nepažnja najčešći uzrok požara

BANJALUKA, TREBINJE - Vatrogasci širom RS posljednjih dana imaju pune ruke posla i upozoravaju da su ljudska nepažnja i nehat najčešći uzrok sve učestalijih požara.

Nomadi pale vatre koje prerastaju u požare na području Sanskog Mosta

SANSKI MOST - Nomadska stada posljednjih su sedmica u velikoj mjeri prisutna na širem području općine Sanski Most, a sumnja se kako su njihovi vlasnici odgovorni za izbijanje i širenje brojnih šumskih požara.

Izgorio automobil u Banjaluci

BANJALUKA - U Tuzlanskoj ulici u Banjaluci jutros je došlo do požara na automobilu opel astra koji je izgorio.

Banjalučki vatrogasci izveli vježbu u školi "Branislav Nušić"

​BANJALUKA - Banjalučki vatrogasci izveli su danas u Osnovnoj školi "Branislav Nušić" u naselju Srpske Toplice pokaznu vježbu o reagovanju u slučajevima elementarnih nepogoda, u okviru plana koji će obuhvatiti sve osnovne i srednje škole.

U potpunosti izgorjela štala kod Laktaša

LAKTAŠI - U mjestu Kosijerovo kod Laktaša u subotu je došlo do požara u kojem je u potpunosti izgorjela štala u vlasništvu D.V, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Jedno povrijeđeno u požaru u Banjaluci, vatrogasci objavili snimak akcije

U požaru koji je danas izbio na kući u banjalučkom naselju Bistrice jedna osoba je povrijeđena, a pričinjena je veća materijalna šteta.

Petogodišnjak spasio sedam članova porodice i psa iz požara

Noa Vuds se probudio dok je vatra počinjala da guta spavaću sobu u kojoj je bio. Ali, on nije paničio i zahvaljujući tome spasio je cijelu svoju porodicu. To možda i ne bi bilo toliko čudno da Noa nema samo pet godina, piše "CNN".

Najjača kiša u posljednjih 30 godina gasi požare u Australiji

SIDNEJ - Najjača kiša u posljednjih 30 godina pogodila je Sidnej i donijela poplave širom Novog Južnog Velsa, ali je istovremeno ugasila dva masivna požara u toj australijskoj državi.

Najčitanije