Banjaluka

Otkrivena bista Nikole Koljevića u Banjaluci

BANJALUKA - Bista profesora Nikole Koljevića, nekadašnjeg potpredsjednika Republike Srpske i jednog od osnivača SDS-a, otkrivena je danas u parku ispred zgrade Narodnog pozorišta u Banjaluci, u prisustvu najviših zvaničnika Srpske.

Počela gradnja igrališta na Laušu

BANJALUKA - Najmlađi stanovnici banjalučćkog naselja Laua uskoro bi trebalo da dobiju igralište na lokaciji u Karađorđevoj broj 69, u bloku stambenih objekata u blizini novoizgrađenog kružnog toka kod restorana "Sirano".

Hapšenje u Banjaluci zbog krađe

BANJALUKA - Policija u Banjaluci uhapsila je A.V.na području ovog grada, za kojim je bila raspisana centralna potjernica drugog organa, saopšteno je iz banjalučke policije.

Srećni dobitnik osvojio putovanje za dvoje u čarobnu Moskvu

Sberbank Banjaluka je u oktobru u saradnji sa kompanijom Mastercard organizovala veliku nagradnu igru, a glavna nagrada je putovanje za dvoje u čarobnu Moskvu.

Oživljeno sjećanje na Marijana Beneša i šampionski nokaut

Manifestacija "Šampionski nokaut" u znak sjećanja na legendarnog boksera Marijana Beneša i nokaut kojim je postao profesionalni prvak Evrope održana je večeras u dvorani "Borik" u Banjaluci.

Protiv sezonskog gripa 2.000 besplatnih vakcina u Banjaluci

BANJALUKA - U ambulantama porodične medicine Doma zdravlja Banjaluka počela je besplatna vakcinacija protiv sezonskog gripa, a ove godine Institut za javno zdravstvo Republike Srpske za ove ambulante obezbijedio je 2.000 besplatnih doza vakcina.

Muzika iz kultnih filmova razgalila duše Banjalučana

BANJALUKA - Koncert pod nazivom "Cinema & Music" renomiranog italijanskog ansambla "Nino Rota" održan je u utorak uveče u velikoj koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor. Kvartet koji čine Rosa Sorice (sopran), Giannina Guazzaroni (violina), Federica Torbidoni (flauta) i Deborah Vico (klavir), pred banjalučkom publikom izveo je numere iz kultnih filmskih ostvarenja kao što su "Kum", "Forest Gamp", "Titanik", "Bioskop Paradizo".

Mini skakaonica na Trgu Krajine u Banjaluci

BANJALUKA - Trodnevna manifestacija Mala skakaonica – "Mini Planica", u organizaciji Turističke organizacije grada (TOBL), održaće se na Trgu Krajine 22., 23. i 24. novembra.

U budućem vrtiću u Lazarevu mjesto za 170 mališana

BANJALUKA - Do kraja godine biće završena prva faza radova, vrijedna 550.000 KM, na novom dijelu vrtića "Kolibri" u banjalučkom naselju Lazarevo u kojem će od sledeće godine boraviti više od 170 mališana, saopšteno je iz Gradske uprave.

Sindikat osuđuje napad na radnike Centra za socijalni rad

BANJALUKA - Sindikalna organizacija Javne ustanove "Centar za socijalni rad" Banjaluka i Sindikat zdravlja i socijalne zaštite su povodom današnjeg napada u Centru najoštrije osudili porast nasilja nad radnicima centara za socijalni rad.

Najčitanije