Biciklista

Biciklista usmrtio pješaka

ISTOČNO SARAJEVO - Ženska osoba čiji su inicijali V.G. iz Rogatice smrtno je stradala u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Podromanija-Rogatica u opštini Rogatica, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Starca udario pasat u Banjaluci

BANJALUKA - Osamdesetjednogodišnjeg pješaka, koji je pored sebe gurao bicikl, udario je danas pasat, na dijelu magistralnog puta Banjaluka - Gradiška, u blizini kružnog toka ispod banjalučkog naselja Petrićevac.

Teško povrijeđen četrnaestogodišnji biciklista iz Čelinca

ČELINAC - Četrnaestogodišnji biciklista Č.F. iz Čelinca teško je povrijeđen sinoć oko 18.15 časova u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Štrbe, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Lakše povrijeđen biciklista

BANJALUKA - Dvadesetogodišnjak iz Banjaluke čiji su inicijali J.A. lakše je povrijeđen u tom gradu kada ga je dok je vozio bicikl udario automobil "sitroen", rečeno je Srni u banjalučkoj Policijskoj upravi.

Dobio 15 godina zatvora jer je namjerno udario biciklistu

Video nezapamćenog nasilja u kojem je Vilijam Sem Krum (69) rekao da ga baš briga što je udario u motociklistu je u kratko vrijeme postao hit.

Mercedesom usmrtio biciklistu

SRBAC - Biciklista Zoran Topić (56) iz Kosijerova, opština Laktaši, poginuo je jutros na lokalnom putnom pravcu Srbac - Laktaši, u mjestu Kukulje, kada ga je udario mercedes, potvrđeno je "Nezavisnim".

Teško povrijeđen šesnaestogodišnji biciklista

BIJELJINA - Šesnaestogodišnji biciklista teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se večeras dogodila u Bijeljini, potvrđeno je u bijeljinskom Centru javne bezbjednosti.

Najčitanije