Dual

MUP Srpske dobija dva nova dual radara

BANJALUKA - Brzinu kretanja vozila na putevima u Republici Srpskoj od danas će kontrolisati dva nova najsavremenija radarska uređaja čija je vrijednost 187.200 KM, koje je nabavila Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske.

"Dual" na području Prijedora do kraja jula

PRIJEDOR - Na području Policijske uprave Prijedor od sutra do kraja jula biće pojačana kontrola učesnika u saobraćaju "dual" radarskim sistemom za kontrolu brzine kretanja vozila.

"Dual" radar evidentirao 1.069 prekoračenja brzine

DOBOJ - Na području Policijske uprave Doboj je za 22 dana mobilnim radarskim uređajem evidentirano 1.069 prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila.

Dual radar od sutra u Banjaluci

BANJALUKA - Na putevima koje su u operativnoj nadležnosti Policijske uprave Banjaluka od sutra do 1. jula saobraćaj će biti kontrolisan posredstvom radarskog sistema "Dual", koji evidentira brzinu kretanja vozila bez prisustva policajaca i zaustavljanja vozača, saopšteno je iz ove uprave.

"Dual" radar "lovi" vozače na području Bijeljine

BIJELJINA - Na području Policijske uprave Bijeljina, u periodu od 25. maja do 01. jula izvršiće se pojačana kontrola učesnika u saobraćaju sa "Dual" radarskim sistemom za kontrolu brzine kretanja motornih vozila, bez zaustavljanja od strane policijskih službenika.

"Dual" radar lovi vozače na prijedorskim putevima

Na području Policijske uprave Prijedor, u periodu od 21. aprila do 20. maja izvršiće se pojačana kontrola učesnika u saobraćaju sa ''Dual'' radarskim sistemom za kontrolu brzine kretanja motornih vozila, bez zaustavljanja od strane policijskih službenika.

“Dual” radar do 6. maja na području Banjaluke

BANJALUKA - Radar “Dual” kontrolisaće od danas do 6. maja na području Policijske uprave Banjaluka brzinu kretanja vozila, saopšteno je iz ove uprave.

"Dual" radar od sutra na području Banjaluke

Na putevima koje operativno pokriva Policijska uprava Banjaluka (PU) od sutra pa do 11. marta biće postavljen radarski sistem "Dual" koji podrazumijeva evidentiranje brzine bez prisustva policijskih službenika, saopšteno je iz ove PU.

Dual radar od sutra "lovi" na području Banjaluke

BANJALUKA - Pojačana kontrola učesnika u saobraćaju putem radarskog sistema ''Dual'' vršiće se od subote, 9. septembra do četvrtka 28. Septembra na području koje operativno pokriva Policijska uprava (PU) Banjaluka.

Za šest mjeseci u Srpskoj radari evidentirali skoro 28.000 prekršaja

BANJALUKA - Na području Republike Srpske u prvih šest mjeseci ove godine stacionarni radarski sistem, koji je postavljen na pet lokacija u Banjaluci, te tri mobilna radarska sistema, evidentirala su 27.851 prekršaj, rekla je Srni načelnik Odjeljenja Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske za odnose s javnošću Mirna Miljanović.

Najčitanije