Gaza

Izraelski dronovi bombardovali luku u Gazi

GAZA - Izraelsko vazduhoplovstvo saopštilo je da je u petak naveče bombardovalo glavnu luku u Pojasu Gaze, a palestinski čelnici su rekli da su u napadu korištene bespilotne letjelice koje su oštetile dva broda, pri čemu niko nije stradao.

Tokom današnjih demonstracija u Gazi ranjeno više od 500 Palestinaca

GAZA - Tokom današnjih masovnih demonstracija pod nazivom "Veliki marš za povratak" na granici Pojasa Gaze i Izraela ranjeno je više od 500 Palestinaca.

Gaza: Ubijena šestorica muškaraca, povrijeđeno 1.070 ljudi

JERUSALIM- Izraelski vojnici ubili su šestoricu muškaraca tokom današnjeg masovnog protesta duž granice pojasa Gaze i Izraela, dok su Palestinci zapalili gomilu guma kako bi se formirao oblak dima, koji će zakloniti pogled snajperistima.

U sukobima u Gazi ubijen Palestinac

GAZA - Izraelski vojnici ubili su danas jednog Palestinca iz vatrenog oružja nedaleko od granice Gaze u sukobima izbilim nakon što je predsjednik SAD Donald Tramp priznao Jerusalim kao izraelsku prijestonicu, saopštilo je palestinsko ministarstvo zdravlja.

Izrael bombardovao pojas Gaze, troje povrijeđenih

GAZA - Najmanje tri osobe su ranjene, od kojih se jedna nalazi u krtiičnom stanju, u izraeskim vazdušnim napadima na pozicije Hamasa u pojasu Gaze.

Hamas blokirao Gazu, niko ne može ni da uđe ni da izađe

Vlasti palestinske organizacije Hamas, koje upravljaju Pojasom Gaze, zatvorili su glavni granični prelaz ka Izraelu, nakon misterioznog ubistva visoko rangiranog ekstremiste, prenosi AP.

Najčitanije