Huawei

Stižu novi Huawei telefoni

Prema posljednjim informacijama Huawei bi do kraja ovog mjeseca trebalo i službeno da predstavi nove mobilne telefone iz serije Nova.

Prekid saradnje Googlea i Huaweija pogađa telekome u BiH

Uticaj nedavnog prekida saradnje Googlea i Huaweija na tržište Bosne i Hercegovine može biti višestruk, kazao je Hamdo Katica, predsjednik Asocijacije za informaciono-komunikacijske tehnologije Spoljnotrgovinske komore (STK) BiH.

Ako zabrane "Huawei" rastu troškovi za 5G

PARIZ - Zabrana kupovine opreme od kineskih firmi izazvaće dodatne troškove od 55 milijardi evra za postavljanje opreme za mrežu 5G u Evropi i odgodiće uvođenje ove tehnoligije za oko 18 mjeseci, rezultati su najnovijeg istraživanja.

Poznate specifikacije i datum objave Huawei Nova 5 i Nova 5i telefona

Huawei se sprema za objavu dva nova telefona iz svoje Nova linije: Nova 5 i Nova 5i.

Huawei gradi rusku 5G mrežu

Huawei je potpisao sporazum sa jednim od najvećih telekoma u Rusiji o gradnji mreže 5G u vrijeme kada SAD vrše pritisak na kinesku firmu zbog navodnog bezbjednosnog rizika.

Huawei demantuje prekid proizvodnje smartfona

PEKING - Kineski tehnološki div Huawei demantovao je informacije o privremenoj obustavi proizvodnje pametnih telefona, dok kompanija pokušava da prebrodi posljedice stavljanja na crnu listu u SAD, javili su kineski mediji.

Huawei privremeno obustavio proizvodnju pametnih telefona

PEKING - Kineski tehnološki gigant Huawei privremeno je obustavio proizvodnju pametnih telefona, dok kompanija pokušava da prevaziđe posljedice stavljanja na crnu listu SAD, javili su kineski mediji.

Huawei kupio rusku tehnologiju za prepoznavanje lica

MOSKVA - Kineski telekomunikacioni gigant Huawei kupio je prava na intelektualnu svojinu za sisteme prepoznavanja lica, koje je dizajnirala ruska kompanija Vokord, izjavio je izvor upoznat sa sporazumom.

Huavej prodaje većinski udio u podvodnom kablovskom biznisu

Kineski Huavej Tehnolodžis planira da proda 51 odsto udjela u svom podvodnom telekom kablovskom biznisu, Huavej Marin Sistemsu.

Kina uzvraća blokadom stranih kompanija

Svakim danom slušamo nove zabrane koje pogađaju IT giganta Huaewei. Kako se na ovaj način ugrožava poslovanje kompanije, Kina je odlučila da se umeša i odgovori na američke sankcije.

Najčitanije