Izbori

Prođe godina, vlasti ni na vidiku

SARAJEVO - Za nekoliko dana navršiće se godina od posljednjih opštih izbora, vlast na nivou BiH i FBiH još nije formirana, a kada će to biti - niko se ne usuđuje prognozirati.

Analiza: Prođe godina, vlasti ni na vidiku

SARAJEVO - Za nekoliko dana navršiće se godina od posljednjih opštih izbora, vlast na nivou BiH i FBiH još nije formirana, a kada će to biti - niko se ne usuđuje prognozirati.

Vučić: Srpska lista doživljava teror, OEBS da čuva poštu i pisma

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas Srbe na Kosovu i Metohiji, interno raseljene i prognane da iskoriste svoje pravo i glasaju za Srpsku listu, kako bi osujetili pokušaje manipulacije srpskom izbornom voljom.

Na Kosovo stiglo 2.000 glasova iz dijaspore

PRIŠTINA - Prvih 2.000 glasova iz dijaspore koji su stigli na Kosovo, prema tvrdnjama Centralne Izborne Komisije, nalazi se na "posebnom i sigurnom mjestu".

Slavili izborni uspjeh do jutra, na fešti im nestalo piva

BEČ - Stranka Zelenih, koja je na jučerašnjim prijevremenim parlamentarnim izborima u Austriji ostvarila ne samo povratak u skupštinske klupe već i najbolji rezultat u istoriji postojanja, proslavila je izborni uspjeh velikom feštom, na kojoj je u jednom trenutku ponestalo pivo.

Škori porasla podrška, Kolinda vodi, Milanović drugi

ZAGREB - Predsjednički kandidati u Hrvatskoj družili su se proteklih mjesec dana na sajmovima i priredbama širom Hrvatske. Istina manje je o svojim planovima govorila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ali su "pričljiviji" bili Zoran Milanović i Miroslav Škoro, a saznali smo i nove kandidate koji sudeći prema redovnom Crobarometru, koji objavljuje Dnevnik Nove TV, a provodi agencija IPSOS, sada nemaju nikakve šanse.

Počinje predizborna kampanja na Kosovu

​PRIŠTINA - Predizborna kampanja za vanredne parlamentarne izbore na Kosovu 6. oktobra počinje danas i trajaće 10 dana.

Izbori u Izraelu neizvjesni, Netanjahu nema većinu

JERUSALIM - Izraelski premijer Benjamin Netanijahu, koji je na vlasti punih deset godina, i njegov protivnik Beni Genc, nemaju većinu poslije prijevremenih parlamentarnih izbora, pokazali su rezultati izlaznih anketa.

Otvorena birališta u Izraelu, ključni izbori za Netanjahua

TEL AVIV - U Izrealu su jutros otvorena biračka mjesta na ponovljenim parlamentarnim izborima, koji bi trebalo da odluče da li će dugogodišnji premijer Benjamin Netanjahu ostati na toj funkciji.

Trudo raspisao savezne izbore za 21. oktobar

OTAVA - Premijer Kanade Džastin Trudo raspisao je savezne izbore za 21. oktobar.

Najčitanije