Kim Džong Un

Prekinut sastanak Trampa i Kima, nema dogovora

Samit predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una se završio ranije nego što je planirano. Predsjedničke kolone vozila dvojice lidera napustile su hotel u kome su održani pregovori.

Ko su ljudi koji čuvaju Kim Džong Una?

Kao i uvijek, gdje god lider Sjeverne Koreje kroči za njim ide veliki broj pripadnika obezbjeđenja, a i u Vijetnamu je viđena scena slična onoj koja je obilježila samit dvije Koreje u aprilu prošle godine - veliki vođa vozi se u limuzini, dok njegovo obezbjeđenje hoda uz nju.

Šta su večerali Tramp i Kim?

Lideri SAD i Sjeverne Koreje, Donald Tramp i Kim Džong Un uživali su tokom večere u azijskim specijalitetima, prenose mediji.

Tramp o sastanku s Kimom: Naš odnos je veoma poseban

HANOJ - Donald Tramp i Kim Džong Un izgledali su prilično opušteno i prijateljski na početku zajedničke večere u Hanoju.

Kim Džong Un "izbacio" američke novinare iz hotela

HANOJ - Najprije se činilo da je riječ o sjajnom potezu u važnoj političkoj šahovskoj partiji: sjevernokorejski lider Kim Džong Un rezervisao je isti hotel u kojem tokom sastanka u Hanoju s američkim predsjednikom Donaldom Trampom odsjedaju i novinari koji prate Bijelu kuću.

Sastanak Kima i Trampa će trajati 20 minuta

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp i lider Sjeverne Koreje Kim Džong Un nasamo će razgovarati 20 minuta, dok će čitav samit u Hanoju trajati oko dva časa, navodi se u rasporedu američkog predsjednika u Bijeloj kući.

Air force one sletio u Hanoj, Tramp stigao na samit sa Kimom

HANOJ - Američki predsjednički avion Air force one sletio je danas na aerodrom u vijetnamskoj prestonici Hanoju, gdje sutra počinje dvodnevni samit lidera SAD i Sjeverne Koreje, a šefa Bijele kuće Donalda Trampa po izlasku iz letjelice dočekao je crveni tepih i počasni stroj vojnika.

Protesti u Seulu, traže da Tramp "pritisne" Kima

SEUL - Grupa demonstranata okupila se u Seulu noseći u rukama slike sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una, zahtjevajući da američki predsjednik Donald Tramp izvrši pritisak na Kima zbog nepoštovanja ljudskih prava u Sjevernoj Koreji.

Kimova limuzina ušla u Hanoj

HANOJ - Limuzina sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una ušla je u prijestonicu Vijetnama, Hanoj, gde će se sutra sastati sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom.

Kakve tajne krije voz Kim Džong Una kojim je otputovao u Vijetnam?

Putovanje sjevernokorejskoga vođe Kim Džong Una u Vijetnam na sastanak na vrhu sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom bilo je obavijeno velom tajne, sve dok u subotu uveče zeleni voz sa žutim horizontalnim prugama nije primijećen, dok je prelazio most koji se nalazi na granici Kine i Sjeverne Koreje.

Najčitanije