Kim Džong Un

Kim Džong Un "izbacio" američke novinare iz hotela

HANOJ - Najprije se činilo da je riječ o sjajnom potezu u važnoj političkoj šahovskoj partiji: sjevernokorejski lider Kim Džong Un rezervisao je isti hotel u kojem tokom sastanka u Hanoju s američkim predsjednikom Donaldom Trampom odsjedaju i novinari koji prate Bijelu kuću.

Sastanak Kima i Trampa će trajati 20 minuta

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp i lider Sjeverne Koreje Kim Džong Un nasamo će razgovarati 20 minuta, dok će čitav samit u Hanoju trajati oko dva časa, navodi se u rasporedu američkog predsjednika u Bijeloj kući.

Air force one sletio u Hanoj, Tramp stigao na samit sa Kimom

HANOJ - Američki predsjednički avion Air force one sletio je danas na aerodrom u vijetnamskoj prestonici Hanoju, gdje sutra počinje dvodnevni samit lidera SAD i Sjeverne Koreje, a šefa Bijele kuće Donalda Trampa po izlasku iz letjelice dočekao je crveni tepih i počasni stroj vojnika.

Protesti u Seulu, traže da Tramp "pritisne" Kima

SEUL - Grupa demonstranata okupila se u Seulu noseći u rukama slike sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una, zahtjevajući da američki predsjednik Donald Tramp izvrši pritisak na Kima zbog nepoštovanja ljudskih prava u Sjevernoj Koreji.

Kimova limuzina ušla u Hanoj

HANOJ - Limuzina sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una ušla je u prijestonicu Vijetnama, Hanoj, gde će se sutra sastati sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom.

Kakve tajne krije voz Kim Džong Una kojim je otputovao u Vijetnam?

Putovanje sjevernokorejskoga vođe Kim Džong Una u Vijetnam na sastanak na vrhu sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom bilo je obavijeno velom tajne, sve dok u subotu uveče zeleni voz sa žutim horizontalnim prugama nije primijećen, dok je prelazio most koji se nalazi na granici Kine i Sjeverne Koreje.

Kimovo obezbjeđenje stiglo u Vijetnam, lider krenuo na put preko Kine

HANOJ - Vijetnam se ubrzano priprema za samit američkog predsjednika Donalda Trampa i sjevernokorejskog lidera Kim Džong-una u srijedu i četvrtak, a Vašington i Pjongjang već su poslali pripadnike svojih bezbjednosnih snaga.

Kim Džong Un do Trampa stiže vozom, putovaće dva dana

Vijetnam se priprema za samit sljedeće nedjelje između američkog predsjednika Donalda Trampa i lidera Sjeverne Koreje Kima Džona Una.

Tramp: Nema pritiska oko roka za denuklearizaciju Pjongjanga

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da želi da Sjeverna Koreja okonča svoj nuklearni program, ali da ne žuri i da se na Pjongjang ne vrši pritisak oko roka za to.

Novi sastanak Trampa i Kima u Vijetnamu?

VAŠINGTON - Zvaničnici administracije američkog predsjednika Donalda Trampa planiraju da se drugi samit predsjednika SAD i lidera Sjeverne Koreje Kim Džong Una održi u Vijetnamu, piše agencija "Blumberg", pozivajući se na izvore upoznate sa planovima.

Najčitanije